Posted 30 Aug 2007 · Report post Am ramas aseara in doua prezoane stg. fata dintre care unul era deja slabit. Chestie pe cat de surprinzatoare pe atat de nasoala. Mi-am dat seama doar cand a inceput volanul sa tremure si era sa pierd roata. Le-am verificat pe toate celelalte si nu se misca niciunul, iar la roata cu pricina NU S_A UMBLAT deloc. Fata de cele spuse ma gandeam ca avea nevoie vreun baiat de o janta ca a mea, dar daca nu este asa uitati-va din cand in cand la prezoane, asa pentru orice eventualitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2007 · Report post Si eu am pierdut un prezon pe roata stanga fata....Dar pe autostrada, nu mi l-a furat nimeni.... Daar avand in considerare ca un set nou de prezoane (5 buc) costa c-am 300RON....e posibil sa fie marfa numai buna de vandut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2007 · Report post Pardon, sa am scuze, dar la mine un set de 5 este 60RON.. ORIGINALE de la mama lor din Suedia ... livrabile in 8 zile lucratoare.Cine cere 300RON e escroc ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2008 · Report post si prezoanele antifurt(cu tot cu cheie) cat fac ? ca ale mele au avut o intalnire cu aparatul de sudura Share this post Link to post Share on other sites