Posted 20 Mar 2010 · Report post vand sticla far volvo 244, 100 ron bucata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2010 · Report post eram obosit, perechea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Apr 2010 · Report post salut sticlele is modelul ala mare din 83 incoace?eventual pozesi un ultim pret te rogmultumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Apr 2010 · Report post mai sunt de vinzare sticlele? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post este modelul cu o rama de plastic in jurul farului Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post salut ii modelul din 83 incoace?tipul cum ii al meu atasez poza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post Cu tot respectul, arata foarte bine, dar... chiar crezi ca isi au rostul "gurile" alea de ventilatie din spatele farurilor pe o masina clasica ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post are rostul fiindca am pus motorul d24tic si prin urmare am schimbat si filtrul de ear turbo efectiv nu am avut locde unde sa alimentaz filtrul de aer sub ala nui fals ii gura de absorbtie al filtrului de aer pe partea stinga nu il am(nu am vrut sal tai dar am avut prima data un cicat de filtru sport aproape ca miam bulit motoruldupa l-am pus originalul nu am avut loc ca filtrul turbo aprape ii de 2 ori cat la aspirat)altceva numai doua iesiri de tobe are si xenoane in far cutie 5trepte fara clima si geamuri el oglinzi el incalzire in scaunemultumesc de aprecieri imi place la nebunie masinuta pcat cas mari taxele poate voi putea inmatricula cciiindva ca oldtimer Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post am schimbat motorul ca al meu era varza compressie nu avea. fostul proprietar o umblat un an fara filtru de aersi era problama demarajului in traficul nostru trebuia sa stau in intersectii pina i se facea cuiva mila de minecu motorul asta so cam schinbat treburile pot sa ma nunar printre masini cat da cat pot tine pasul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2010 · Report post daca ii modelul din poza atunci ma intereseaza un ultim pret te rog la care poti sa mi le daiastept raspunsuldaca da iti trimit adresa pe pm(prin posta plata in ramburs eu platesc transportul)multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2010 · Report post sticlele arata foarte bine, merita toti banii Share this post Link to post Share on other sites