Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tatiantudor

sticla far 244

13 posts in this topic

salut

sticlele is modelul ala mare din 83 incoace?

eventual poze

si un ultim pret te rog

multumesc

mai sunt de vinzare sticlele?

salut ii modelul din 83 incoace?

tipul cum ii al meu atasez poza

Cu tot respectul, arata foarte bine, dar... chiar crezi ca isi au rostul "gurile" alea de ventilatie din spatele farurilor pe o masina clasica ?! :)

are rostul fiindca am pus motorul d24tic si prin urmare am schimbat si filtrul de ear turbo efectiv nu am avut loc

de unde sa alimentaz filtrul de aer  sub ala nui fals ii gura de absorbtie al filtrului de aer pe partea stinga nu il am

(nu am vrut sal tai dar am avut prima data un cicat de filtru sport aproape ca miam bulit motorul

dupa l-am pus originalul nu am avut loc ca filtrul turbo aprape ii de 2 ori cat la aspirat)

altceva  numai doua iesiri de tobe are si xenoane in far cutie 5trepte fara clima si geamuri el oglinzi el incalzire in scaune

multumesc de aprecieri imi place la nebunie masinuta pcat cas mari taxele poate voi putea inmatricula  cciiindva ca oldtimer ;D;D

am schimbat motorul ca al meu era varza compressie nu avea. fostul proprietar o umblat un an fara filtru de aer

si era problama demarajului

in traficul nostru trebuia sa stau in intersectii pina i se facea cuiva mila de mine

cu motorul asta so cam schinbat treburile  pot sa ma nunar printre masini cat da cat  pot tine pasul  ;D;D

daca ii modelul din poza

atunci ma intereseaza

un ultim pret te rog la care poti sa mi le dai

astept raspunsul

daca da iti trimit adresa  pe pm(prin posta plata in ramburs eu platesc transportul)

multumesc