Posted 22 Mar 2010 · Report post Va salut !!!!caut cutie + timonerie +pedalier pentru un Volvo 440, 1721 cmc, 78 kW, pentru o transformare din cutie hidramata in manuala. Astept oferte pentru tot! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2010 · Report post iti fac eu o oferta- Cutie 100 euro Daca cumva aveti nevoie doar de pedala de ambreiaj pretul de 300 de ron o sa fie mai mic. Timonier si pedalier tot sau doar pedala de ambreiaj??---300 DE RON cele aferente pedalele toate si timoniera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2010 · Report post 0753040515 nr meu pentru detali daca vrei sa ma suni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2010 · Report post UP....nimeni, nimic?intrebare: pe langa cutie, volanta, ambreiaj, pedala (+ aia de frana), pompa de ambreiaj, timonerie cu tot cu schimbator, se mai schimba si altceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2010 · Report post Pompa de ambreiaj ? Pai tu n-ai cablu ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2010 · Report post Pompa de ambreiaj ? Pai tu n-ai cablu ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Fa-ti o lista cu ce-ti trebuie si vorbim dupa aia de pret si negociem pentru toate preturile am cutie am planetare am timoniere am tot ce-ti trebuie sa ca schimbi masina ta pe ambreiaj pe cablu.Daca-mi faci o comanda mare o sa vezi ca o sa fi multumit de preturile pe care o sa le primesti le dau numa sa nu le am prin curte ca vreau sa eliberez curtea neaparat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Cred ca ai nevoie de urmatoarele\;Pedalele,timoniera,volanta,senzorul de pe volanta,cutia,planetare si bratele daca cumva au vreo diferenta la brate.Cam toate acestea ti le pot da cu 7 milioane chiar toate si o sa mai fie transportu cam la 1 milion. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Ma scuzati ca ma bag, dar de ce se schimba si planetarele plus bratele? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Se zice ca la cele automate sunt altfel bratele nu stiu de ce ma rog cred ca jugu motorului sunt la fel la toate si bratele practic se leaga de jug nu stiu de ce ar trebui schimbate bratele.Iar planetarele sa nu fie diferite la intrarea in cutia de viteze poate sunt diferite!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post buna dimineatza, volvistilor!!!Mai demult am avut probleme cu bucsile de la brate... am cautat pe la tot felul de magazine si nu am gasit, pana cand o tanti mi-a adus bratele cu totul (adica cu bucsi si cu pivot).... le-am luat, iar cand a fost timpul sa le schimb, am constatat ca nu imi intra in locasul lor pe cadrul motor...am fost la aia inapoi si mi-a recunoscut ca nu le-a luat dupa seria de caroserie, sau nici macar nu m-a intrebat daca am cutie hidramata sau nu... erau pentru cutie manuala... de aici trag concluzia ca cadrul motor este diferit...poate ca este diferita si prinderea cutiei pe cadrul motor...intr-un fel mi-e frica sa iau niste piese si sa vad mai tarziu ca nu se potrivesc! cu planetarele la fel...ma gandesc ca manuala are alta forma, alte dimensiuni, poate imi treb planetarele altfel... Vadis-ul nu il am, deci nu am de unde sa ma documentez, de aia va tot stresez pe voi cu intrebarile mele mai putin sau mai mult idioate!!!!poate exista cineva printre noi care a mai facut operatia asta si stie ce se face...dar cum am vazut ca sunt foarte putine 440 cu cutie hidramata incep sa imi pierd speranta... va multumesc pentru intelegere.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post Pai nu luashi nenea bucse de la mine si ti-au fost bune ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post Bratul din stanga nu se potriveste.La automate si diesel, bratul ala e mai mare. Planetarele sunt diferite... daca are abs sau nu. Posibil sa fie diferite si intre automat si manuala.Uite aici, ce presupune operatia de inlocuire a unei automate cu una manuala, la un 850.http://www.volvoforums.org.uk/showthread.php?t=71880 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post Pai nu luashi nenea bucse de la mine si ti-au fost bune ?! Share this post Link to post Share on other sites