Posted 30 Mar 2010 · Report post eu am lasat-o pe a mea la 1000 cu probleme si an mai bun si nu mi-a rupt nimeni poarta,sau sa-mi descarce bateria telefonului.asta este. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2010 · Report post Dany, ti-am gasit pe cineva care ar lua-o, insa nu vrea sa plateasca decit 1500-1800 maxim - dupa ce desface motorul si vede in ce trebuie sa bage banii o sa mai discutati de o eventuala diferenta. Plus ca trebuie reparata si cutia sau luata alta SH de undeva... Gindeste-te si da-mi un raspuns, chiar si negativ. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2010 · Report post Vinde Florinvlad pentru 850T5 de 2L motor+cutie+planetare+subcadru cu 1000 ron ,deci piese sunt! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2010 · Report post Nu stiu ce sa zic, Tommy e suparat pe Florin, a luat turbina SH de la el spunindu-i ca e perfecta si dupa o luna s-a dus si asta, ii scuipa ulei pina si pe la colierul dintre cele 2 piese...fum ca la balamuc in spate, tot tacimul unei turbine cu O`ring-uri/semeringuri duse...Am vorbit din nou cu persoana, momentan si-a schimbat vointa, cam greu sa cumperi o masina pe care imediat trebuie sa te apuci sa o repari, fara sa te bucuri deloc de ea decit mult dupa aceea...Mai asteptam, mai vine soarele, mai se reinoiesc sentimentele... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2010 · Report post @Matrix , iti multumesc frumos oricum , am vorbit si eu cu persoana insa nu era foarte decis. Pentru cei interesati de masina , accept orice test oriunde.In continuare valabil 2999eSarbatori fericite! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2010 · Report post dany daca ai nevoie de un vibroche si un set de biele de t5 sa stii ca gasesti la mine.s-ar putea sa iesi mai ieftin decit la rectificat.vibrochenul este cota normala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2010 · Report post criss stiu ca gasesc la tine , inca nu m-am decis daca sa o repar sau nu sper sa ma decid imediat dupa sarbatori :-s Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Apr 2010 · Report post dani cum e cu v 70 meu diesel?daca e ceva dami un pm sau vb pe mess ce zici un semn ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2010 · Report post @cezarIS vorbim pe YM.Up - inca valabil Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Apr 2010 · Report post valabil...Pot sa o vand la pachet cu un V70R awd neinmatriculat.(detalii pe pm) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Apr 2010 · Report post scuze de offtopic,dar dany...poti sa imi dai si mie un pm cu v70ul ala? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Apr 2010 · Report post Nu stiu daca sa ii fac topic separat , prefer sa le ia cineva la pachet. Deci una inmatriculata cu probleme la vibrochen Una neinmatriculata (acte de italia , 2 seturi de numere scoase)deci:V70R awd 2.0 turbo 236cp (saffron metalic editie limitata fabricat doar in 1998) probabil singurul din tara.Probleme majore : lipsa cardanuluiProbleme minore : bara fata + spate sgariate (nimic spart) aripa dreapta spate sgariata , in rest vopseaua este foarte ok , martorul de sonda lambda aprins in bord.Functioneaza tot , la masina .... inclusiv aerul conditionat.este din 11.1997Dotarile tipice unu r : alcantara , scaune incalzite reglabile electric + memorii , dublu clima etc...Ambele masini sunt la pretul de 6.500 Euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Apr 2010 · Report post PRET VALABIL DOAR LA ACHIZITIONAREA AMBELOR MASINIPoze :[img width=800 height=600]http://img638.imageshack.us/img638/5584/sdc11141.jpg[img width=450 height=600]http://img684.imageshack.us/img684/9619/sdc11115.jpg[img width=800 height=600]http://img52.imageshack.us/img52/417/sdc11135.jpg[img width=800 height=600]http://img684.imageshack.us/img684/7513/sdc11134a.jpg[img width=800 height=600]http://img37.imageshack.us/img37/6071/sdc11126d.jpg[img width=800 height=600]http://img413.imageshack.us/img413/3449/sdc11125.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Apr 2010 · Report post E de datoria mea morala sa intervin aici.dany, sper sa nu-mi fi facut o impresie proasta despre tine cu aceasta noua oferta a ta, daca ma insel imi cer scuze anticipat.V70R awd-ul (care seamana izbitor cu cel din pozele tale) am vrut sa-l iau eu insa nu m-am inteles la pret si m-am lasat pagubas.Este acesta din link-ul de mai jos si este unic in tara, il vindea cu 202.000 km la bord (iar bordul tau arata 202.828). Pretul cerut a fost de 1800 de euro. Tu acum il vinzi aici la...3500 de euro ?!?Sper inca o data sa ma insel - insa este prea mult pentru mine sa vad aceasta masina din oferta ta - identica cu cea pe care am vrut sa o iau eu. Astept sa-mi spulberi indoielile. Aici, nu pe PM.http://www.varianteauto.ro/anunt/volvo/v70/27660si galeria fotohttp://www.varianteauto.ro/anunt/volvo/v70/27660/galerie-fotoCu respect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Apr 2010 · Report post da este aceeasi masina, eu zic ca trebuia sa o cumperi.asta este pretul cerut de mine.edit: nu am cumparat masina cu gandul sa o vand ... ba chiar a 2-a zi i-am cumparat bujii noi , un filtru de aer , si ulei + filtru . Imi pare rau ca nu ti-am spulbert indoielile , este pretul cerut de mine si este un pret real al masinii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Apr 2010 · Report post Nu vrei la schimb un S70 T5 de 300Cp in stare exceptionala ,aproape tot ce a fost de schimbat la ea e nou si mai dai tu 1500 euro diferenta?La masina mea asta e pretul real .... 8000 euro! Are multe chestii pe ea (lista e lunga). Pe Dyno face 306 Cp si 440 Nm.Ce zici? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Apr 2010 · Report post @Marian - ai pm.As ruga pe cineva sa schimbe si titlul daca se poate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Apr 2010 · Report post Multumesc pentru titlu.Si pentru ca am primit niste pm-uri din care am inteles ca sunt un soi de samsar si ca urmaresc sa prostesc lumea bla bla ...Doar pentru cei de pe volvo-club 5000 euro , v70+850 (numai impreuna) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Apr 2010 · Report post salut, as fi interesat numai de v70. ai putea da un pret numai pentru el? stiu ca vrei sa le vinzi la "pachet" dar poate-poate...M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Apr 2010 · Report post @shpeedy ai pm.Poate va gasiti 2 persoane pe forum , una interesata de 850 si una de v70 , va intelegeti voi la pret. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Apr 2010 · Report post da de volvo meu ? nici o veste??sau ii poti trece motorul de la v70 -ul tau pe al meu si iese ceva super super ce zici ?vreun rsp pt mine?? te astept cu o veste Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2010 · Report post @shpeedy ai pm.Poate va gasiti 2 persoane pe forum , una interesata de 850 si una de v70 , va intelegeti voi la pret. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2010 · Report post @cezaris - ai pm si offline pe ym@shpeedy - pm! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Apr 2010 · Report post wow dany... pe 11 aprilie spuneai :"Ambele masini sunt la pretul de 6.500 Euro " iar acum, lasi scurt asa, 1500 de euro din acel pret?... Sa fie de la Pm-urile alea in care citiva au spus ca esti samsar sau ai ajuns si tu la concluzia ca nu poti vinde la acel pret cerut de tine (la pachet) o masina neinscrisa si alta stricata ?...Parerea mea optimista: 850-ul il vei da doar cu ~ 1500-1800 daca nu il repari iar V70-ul, chiar daca e R, mai mult de 2000-2500 nu-l poti vinde aici, in tara.Sper foarte mult sa ma insel...La ce semne de "insanatosire" da piata si tara asta, numai bine nu e de vandut ceva acum...Bafta ! Ca ai nevoie mare. Share this post Link to post Share on other sites