Posted 24 Mar 2010 · Report post salut,va rog frumos sa imi spuneti si mie unde gasesc codul de vopsea la s40,fabr.99,si ce vopsea sa folosesc pe baza de apa sau pe diluant.Va multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Codul ar trebui sa il stie vopsitorul iar din cite sstiu eu nu se mai folosesc vopseluri pe baza de diluant! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Salut,Codul vopselei este trecut pe o placuta in compartimentul motor. Aici ai ceva detalii: http://www.automotivetouchup.com/paint-codes/volvo.htm. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Multumesc mult,am gasit codul de vopsea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jun 2012 · Report post Va salut, am si eu aceeasi problema, aveti idee udne este ascuns codul de culoare la un Volo S40 2005, din pacate linkul care la dat iridido nu se deschide. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jun 2012 · Report post Deschizi usa dreapta-spate, si pe stalp ai o eticheta neagra cu scris alb sau argintiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2012 · Report post Deschizi usa dreapta-spate, si pe stalp ai o eticheta neagra cu scris alb sau argintiu. Ms mult, nu credeam ca e asa de "codificat" ms inca odata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2014 · Report post Ca sa nu mai deschid alt topic, daca se poate am sa intreb aici! Ma poate ajuta cineva cu o imagine (poza) sau daca are cineva masina vopsita cu codul de culoare 417 volvo standox - nautic blue - perlat? Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Apr 2016 (edited) · Report post On 18.03.2014 at 2:42 PM, agr350r said: Ca sa nu mai deschid alt topic, daca se poate am sa intreb aici! Ma poate ajuta cineva cu o imagine (poza) sau daca are cineva masina vopsita cu codul de culoare 417 volvo standox - nautic blue - perlat? Multumesc! Am gasit pe google, asta este culoarea pe care o cauti fani volvo din suedia Edited 30 Apr 2016 by CataP Share this post Link to post Share on other sites