Posted 25 Mar 2010 · Report post Vand Volvo V50 2007 Diesel 82,000 km, Transmisie: manuala, Putere: 110 CP (81 kW), Cilindree: 1591 cm³, Emisii CO2: 150, Euro: euro4, diesel, negru-metalizat, Numari de usi: 4/5, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, comenzi volan, cadru de protectie, geamuri colorate primul proprietar, fara accident, carte service, filtru particule dstc;abs;esp;sips;8 x airbag;scaune incalzite reglabile pe inaltime si lombar;telefon incorporat volvo;volan din piele reglabil+comenzi;radio cd mp3;4 x geamuri electrice;oglinzi electrice incalzite;cotiera fata+spate;torpedou refrigerat;suporti pahare fata+spate;faruri cu lupa tip xenon;semnale in oglinzi;plasa bagaje portbagaj;alarma+buton panica;2 x chei;stare tehnica si optica absolut impecabila!import germania 17.03.2010;vopsea originala!tapiterie impecabila!9500 euro. pret discutabilTel: 0722557951 / 0766322071 sau mail la mitic@loop.de Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post Salut.Pana la ce data are tüv ul valabil? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post Pana la sfarsitul anului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2010 · Report post zici ca are aer conditionat. dupa cum am vazut eu panoul central, pare a avea dublu-climatronic. ma insel eu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Mar 2010 · Report post Scuze, ai dreptate este dublu climatronic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Apr 2010 · Report post S-a vandut, se poate inchide. Share this post Link to post Share on other sites