Posted 3 Apr 2010 · Report post Am fost la un service (prin recomandarea unui prieten) in Bragadiru, mai exact in incinta fostei fabrici de bere. Acolo mi-am schimbat distributia. Am fost foarte multumit de cum au lucrat si cum s-au purtat cu mine baietii. Tot aici mi-am pus discurile la rectificat (50 ron de disc) si mi-am schimbat si placutele. Toate piesele sunt aduse de la distribuitor direct si au niste preturi foarte bune. Piesele vin intr-o ora de la comanda lor, comanda facandu-se dupa ce se da jos piesa pentru a nu exista vreo indoiala ca nu s-ar potrivi. Am gasit placute de frana delphi cu 130 ron. Kitul de distributie a fost undeva pana 1000 ron incluzand pompa de apa. Manopera la distributie a fost de 350 ron. Am mai schimbat si tamponul superior pe care l-am gasit cu 258 lei. In banii astia mi-au montat si aparatoarea de noroi stanga spate. Va las numarul de telefon: Marian - 0723245969Pentru orice intrebari va stau la dispozitie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2010 · Report post Multumim pentru informatie !Un sfat am sa-ti dau si eu: arunca placutele alea delphi si pune-ti ceva ca lumea, daca vrei frine. Acum, tu stii mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2010 · Report post Si ca sa completez... distributia cu role INA, curea ContiTech si pompa apa HEPU te duce pe la 7-8 milioane maxim... deci nu's chiar asa rasariti la preturi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Apr 2010 · Report post In pret a fost inclusa si cureaua auxiliara. De ce ziceti ca delphi sunt proaste? Stiu ca e o firma veche...si mai nou am inteles k multe marci pun placute delphi stock (din fabrica). Oricum...nu aveam 270 ron de aruncat pe textar asa ca m-am multumit cu acestea.uitati-va pe siteul asta : http://www.autototal.ro/delphi,138.php Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Apr 2010 · Report post depinde ce vrei de la frine, cum conduci, etc.Uite aici, in graba, de pe google adunate:Masini.ro Forum:"Placute frana fata. le-am schimbat acum vreo 3 saptamani cu un set Delphi si sunt total nemultumit de ele"================Club Fiat Romania"Si eu am zis ca fac economie si am luat delphi, mare greseala, erau varza, asa ca le-am schimbat sa nu-mi distrug discurile."================De-"afara":Are Delphi manufactured brake pads any good?Main problem i had was when they heated up the brake fade was awful, but mind you i did ring the cars neck.===================The pads will squeal and graunch, and worst of all, transfer material to the disc if you keep your foot on the pedal once you have come to a halt after a long hard stop, giving epic judder for miles afterwards. Delphi brand - avoid!! Must get some better ones!==================Multe firme pun (mai nou) delphi, plastic mult, electronica proasta, etc pentru ca e globalizare Cum vrei tu, am mai spus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Apr 2010 · Report post A si inca ceva eu mi-am luat distributie completa Volvo originala cu 250E si kitul cuprindea si rola si curea de auxiliara .Nu vrei sa dai banii pe Textar poti lua TRW care sunt foarte bune . Share this post Link to post Share on other sites