DRAGI IUBITORI DE VOLVO....mergand anul trecut la mare cu familia si avand tot confortul meu cu volvo 440[LIMUZINA] ,AM constatat ca ma enerveaza ceva>. 1-ma enervam cand aerul conditionat baga foarte mult rece[chiar anghetam]. 2-trebuia sa apas mereu pe buton [anchis-deschis]. 3 -trebuia sa fac ceva sa nu mai mearga asa bine . LUCREZ AN DOMENIU DE FRIGOTERNIST[o firma respectabila de aer conditionat], antreband colegi si sfatuindu-ma cu alt coleg de echipa....MI-A VENIT O IDEE.......TRINC,TRINC ??? .. AM LUAT O PLACA ELECTRONICA DE PE UN AC DE 18000 BTU+ DISPLAY+2 SENZORI[iNT-EXT] SI AM GANDIT ACASA CE SA FAC..........MONTAJ-- am bagat placa electronica an torpedou alimentand de la bricheta 12 v[exact cu atat se alimenteaza palaca la ac],ce-i doi senzori i-am pus unul pe bordul masini[interior]si altul pe tur la ac[sub capota langa butelia de echilibrare].am legat de la placa direct la buton ac, 2 fire care da plecarea compresorului--- ACUM TREBUIE GANDITA TREAPTA DE VENTILATIE CARE A-MI DA CU REST[dar ie ca si facuta]. VOI ADAUGA SI POZE AN CARE SA-MI SPUNETI DACA AM GANDIT BINE...............VA SALUT PE TOTI