Posted 17 Apr 2010 · Report post Am un S80 T6 si-mi pierde antigel.Cam la 2 luni trebuie sa completez antigel.Mai e cineva cu aceeasi problema sau am eu o scurgere la instalatie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2010 · Report post Si eu patesc la fel dar lenea e mare. Verifica daca sub presul soferului este ud sau mocheta este imbibata cu antigel. Remediu: sub bord, deasupra pedalei de acceleratie, ai doua tevi de la incalzire.Tevile au cate un colier, de sarma oteloasa si o garnitura (oring).Schimba garnitura ! Verifica sub masina, daca ai antigel scurs. depistezi cauza (pompa de apa ,furtune, coliere) si remediezi problema.Spor la treaba ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jul 2010 · Report post Depinde cat pierde; daca e putin vezi sa nu fie busonul nestrans si sa piarda prin evaporare, bafta sa nu fie ceva mai grav. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2010 · Report post da si eu am aceasi problema,eu circul mult cu ea si vara trebuie sai completez des nivelul la antigel.cred ca e si normal la masina mea care are 440.000km garnituri mai uzate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Feb 2011 · Report post Salutare! Am inteles ca dupa normative, antigelul trebuie schimbat la 3 ani. Ca isi pierde din calitati, uzeaza furtune, pompa, etc.!? E adevarat? Voi ce antigel folositi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Feb 2011 (edited) · Report post La mine scade nivelul mai ales cind este foarte frig. Completez si pe urma e OK. Eu am pus G12 Edited 8 Feb 2011 by selc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2011 · Report post La mine scade nivelul mai ales cind este foarte frig. Completez si pe urma e OK. Eu am pus G12 G12 e antigelul ala care-si schimbă culoarea cand se uzeaza (pierde din calitati)? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2011 · Report post NU. G12 este antigelul fara silicati pt VW . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2011 · Report post NU. G12 este antigelul fara silicati pt VW . Da, ai dreptate, Bogdan, e ala portocaliu! Nu e la fel de bun ca Febi violet? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jan 2021 · Report post G12 e evolutia lui G11.Tuseste Volvo daca scot G11 ce am gasit,si ii pun G12,?Ca din ala am deja,ramas de la masina femeii,vreo 5-6 litri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2021 · Report post Nu are absolut nimic daca bagi in masina ta, masina ta nu tuseste, se infunda caloriferul si atat, da lasa ca-l faci tu pe o bordura, asta ca sa-ti rapsund cu aceiasi aciditate cu care vad ca ma alinti de 2 zile . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites