Posted 23 Apr 2010 · Report post Salut,am si eu nevoie de o "lamurire".Ce diferenta este intre volvo s/v 40 cumparat din Germania / Olanda si cel de Suedia?Pentru ca am gasit acum unul destul de interesant.Tot din '99 ,95 cp dar aproape complet.In plus fata de cotetu' meu are webasto,scaune incalzite si spalator la faruri.Sa inteleg sa asta i o masina pur Suedeza?Multumesc pentru timpul acordat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post Te-ai gandit ca e mai frig in Suedia? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post Exista mai multe configuratii in functie de cerintele locale. De exemplu eu am si scaune incalzite si stergatoare la faruri, dar nu am Webasto, masina fiind cumparata din Romania. Din cate stiu eu, V40 s-a facut in Olanda si nu in Suedia, cel putin al meu este cu origini olandeze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2010 · Report post Stiu ca majoritatea sunt fabricate in Olanda,dar mai exista si in Belgia . Share this post Link to post Share on other sites