irina_f

O poveste interesanta

30 posts in this topic

Looool :)

tare is curios cat adevar este, oricum si daca nu este omu are imaginatie bogata:)

E faina povestea chiar daca nu e adevarata  ;)

Prima parte cred ca  e reala, cea de-a doua ar fi frumos sa fie....

Off

irina c mai faci? Mergi la intermediara?

Nu pot , ca am de ispasit o pedeapsa de 4 luni fara permis.  :'(

Poate 3 luni fara permis ;D

Da' ce-ai facut, ai injurat organu'?  :D

E o poveste lunga si trista, cu sfarsit tragic....Multi nervi , judecati, catigat in prima instanta, pierdut apoi la recurs,ofof... va trebui sa fac un topic sa informez lumea cum functioneaza  legea in rahatul asta de tara.... Iar m-am enervat  :tard:

Ai primit ceva felicitari prin posta ? Doar asa stiu ca poti ajunge la 4-6 luni suspendare permis .

Nasol. Fa un topic, poate mai invatam si noi cate ceva.

Tare povestea

Care mergeti in grecia?.....  dupa niste vin.....

Este deja cunoscut faptul ca un consum exagerat de alcool duce la "delirium tremens" adică halucinaÅ£ii de tot felul. ÃŽn povestea asta s-a băut cam prea mult vin (fie el ÅŸi sfânt tot nu te scapă de ciroză) ÅŸi cred că toată e cusută cu aÅ£ă violetă (sau anti-violetă că acum nu mai ÅŸtiu cine era ultima oară cu flacăra la putere).

Chestia cu delirium-ul e chiar serioasă, eu am avut naÅŸ care s-a dus cu coroană cumpărată să-ÅŸi înmormânteze mama după o beÅ£ie cruntă ÅŸi a găsit-o perfect VIE. Tragic a fost faptul ca ÅŸi-a carat toată familia la "înmormântare" ÅŸi chiar au dat ÅŸi anunÅ£ la ziar. AÅŸa ca povestea asta "interesantă" mi se pare chiar subÅ£ire. Dar probabil ca nu a băut vin "sfânt" ci ceva V33, R66 sau nu mai ÅŸtiu cum se numesc formulele alea chimice de la bodegi. 

Adică?

Vrei să spui că povestea aia e literatură? Sunt foarte de acord... păcat că e literatură de proastă calitate, la nivelul unei aÅŸa-zise compuneri de clasa a IX-a seral...  ;D

@Raula, vezi cum foloseÅŸti termenii "sfânt" ÅŸi "violet" în aceaÅŸi frază, că poate iniÅ£ezi o reacÅ£ie (al)chimică de care numai pirandele ne pot scăpa... hehehe

Inceputul si morala pot fi reale.Restul mai greu de crezut dar nu imposibil.

[...] dar nu imposibil.

Mai lasă-mă! I s-a arătat the Holy Virgin în vis, ieÅŸită din apă, ca o sirenă... Give it a rest, will you?

Era, cumva, ÅŸi in the nude? hehehe ... poate era Britney Spears sau aia de a luat Eurovisonul... hehehehe  ;D

Heimdallr , tu ai impresia ca forumul asta e messenger sau mirc? Daca ai chef de vorba si nu ai cu cine in real life intra frumos pe chat si asteapta pe careva sa ti se alature....

Nu înÅ£eleg de ce ai creat subiectul ăsta dacă te deranjează că se comentează ÅŸi că se vorbeÅŸte despre el. Practic, eu sunt la subiect... ce nu-Å£i convine? Ai vrea să spun aici că ÅŸuruburile la instalarea volantei cu masă dublă la D5 se strâng la 40 Nm, cu excepÅ£ia celui de la senzorul de turaÅ£ie, care se strânge la 10 Nm? Am zis bine?

Chiar vrei să mă stârneÅŸti?  ;D

PS: PMS...

Ba, da chiar esti RAU, my god lasă femeia în pace, shit!!!!

Chiar vrei să mă stârneÅŸti?

Asta ce vrea sa fie? O amenintare?  :D :D

Termina cu ineptiile si incerca sa fii folositor cuiva.

Ba, da chiar esti RAU, my god lasă femeia în pace, shit!!!!

Care femeie?  ;D

Mai lasă-mă! I s-a arătat the Holy Virgin în vis, ieÅŸită din apă, ca o sirenă... Give it a rest, will you?

Era, cumva, ÅŸi in the nude? hehehe ... poate era Britney Spears sau aia de a luat Eurovisonul... hehehehe  ;D

Don Doctor de iarba ai auzit? Prea o iei drept! Au mai incercatsi altii sa fie mici dictatori da' au ajuns prim ministri!!! :D :D :D

;D

Nu prea pricep la ce te referi, dom' doctor... dar eu nu cred poveÅŸti de-astea cu zâne ÅŸi Ilene Cosînzene venite să tămăduiască suflete de cocălari. Ä‚ia adoptă toată viaÅ£a stilul ăstuia:

Că morala e bună sunt perfect de acord ÅŸi povestea ar fi plauzibilă dacă s-ar opri când iese cocălarul de la răcoare.

Ar fi o morală ÅŸi mai bună dacă s-ar încheia când intră la pârnaie  ;D