Posted 9 May 2010 · Report post Atentie zilele trecute a fost furata la milano un V70R gri metalizat ,interioare albastre ,an 2003 ,semne particulare : zgiriata partea din spate bara si aripa ,masina arata inpecabil deabea revopsita Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2010 · Report post revin cu numar de sasiu ,multumiri din partea ************ITALIA penrtu intelegere Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2010 · Report post numarul de sasiu este YV1SW52X442387910 ,in atentia celor care o pot crede un chilkipir si se vor trezi cu o masina furata ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2010 · Report post cer scuze daca am deranjat prin multumirile din partea forumului :IT Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2010 · Report post fii sigur ca va ajunge ori mii de piese pe rafturile unor dezmembrari ori inmatriculata prin moldova sau alte tari care nu au baza de date cu ue oricum nasol pt propietar ca sa trezit fara masina cu toata ca am citit un articol pe 4tuning in care ziceau ca volvo si saab nu le fura nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2010 · Report post Asta a fost comanda clara, daca era neagra puteam sa jur ca eu am dat comanda Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 May 2010 · Report post Probabil a sosit deja in Romania. Mi se pare cea mai probabila destinatie finala la cati romani sutn in Italia. "oricum nasol pt propietar ca sa trezit fara masina cu toata ca am citit un articol pe 4tuning in care ziceau ca volvo si saab nu le fura nimeni"Pai probabil l-au confundat cu bmw, hoti incepatori... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 May 2010 · Report post Betty, este un V70 R, ce zici de treaba asta? Cred ca si tie ti-ar sta bine intr-un astfel de break Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2010 · Report post fii sigur ca va ajunge ori mii de piese pe rafturile unor dezmembrari ori inmatriculata prin moldova sau alte tari care nu au baza de date cu ue oricum nasol pt propietar ca sa trezit fara masina cu toata ca am citit un articol pe 4tuning in care ziceau ca volvo si saab nu le fura nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2010 · Report post fii linistit un v70 R nu scapa neobservat de noi... personal cred ca ajunge in moldova, bulgaria sau piese de schimb prin europa.asta mai mult ca sigur dar mai sint multi care le cumpara si fara sa stie ca sint furate ,acesta erea in principal scopul anuntului Share this post Link to post Share on other sites