Sign in to follow this  
Followers 0
parola

Demonstratie ratata la Volvo, tocmai in fata presei

27 posts in this topic

Salut!

Ok, nu o sa stim niciodata de ce a cedat sistemul ala. Poate fi bateria, poate fi o "reactie a sistemului la prea multe blitzuri", poate au avut sobolani sub capota si au ros firele, poate, poate poate. Ideea e urmatoare, chiar ma gandeam ieri sa deschid un topic nou: Exista printre noi, posesori de City Safety care si-au schimbat modul de a conduce dupa ce au intrat in posesia masinii cu acest sistem?

Adica, ma gandesc si eu, intr-o situatie reala, eu oricum o sa incerc sa evit accidentul, ca am sau ca nu am City Safety. Ideea de City Safety e exact ca si ideea de SRS, adica secondary: in caz ca tu, omul, veriga cea mai slaba nu esti capabil sa opresti masina din varii motive (unul foarte bine ilustrat in reclama la XC60 ce ruleaza pe toate posturile), atunci intervine CS.

Oricum mai am de adaugat 2 lucruri:

Primul: Bad publicity is publicity nonetheless (free I might add)

Al doilea: Imi aduc aminte un articol citit imediat dupa lansarea primului S60, intr-o revista era parca, in care au testat masinuta si au supus-o testului elanului si a esuat, fara lovirea elanului dar cu o pirueta draguta pe strada. Dupa aia, scria in revista, ca au venit inginerii de la Volvo, au conectat laptopu si au rescris ceva la Dstc si a mers testul ca uns, ba mai mult au facut acelasi test la 50km la ora cu dstc decuplat si masina s-a comportat onorabil. Deci, cand lansezi un model nou, asa se intampla, apar chestii unele mai nasoale, altele mai putin nasoale. De aia se zice sa nu-ti cumperi un model nou de masina in anul in care apare.  ;)

Pai din goana de a scoate modele noi uite ce se intampla, totuÈ™i eu nu înÈ›eleg de ce sunt probleme la noile D5 pt ca este anormal sa perpetuezi o problema È™i sa mai adaugi câteva.