Posted 14 May 2010 · Report post fetelor si baietilor, va anunt cu drag, lansarea oficiala a primului site din Romania cu vanzari si variante auto. autoschimb.rops. rog moderatorii daca am gresit sectiunea sa puna anuntul acolo unde trebuie. l-am gresit din obisnuinta. pe aici stau cel mai des.cu drag, al vostru emi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2010 · Report post multumesc. si va astept pe site. e gratuit fetelor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2010 · Report post Aha, deci este site pt. fete. La o masina mai schimba si un ruj, un fard Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2010 · Report post o mapa, un tampon...(superior) e gratuit. si aveti posibilitatea de a bifa variante Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 May 2010 · Report post Fain site-ul!Deja am gasit cateva masini de la mine din oras Good luck! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 May 2010 · Report post Eu dau masina,da' sa vad fata mai intai! Sa ma explicitez:" autoschimb " - " si pentru fete" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2010 · Report post multam. incercati faza cu schimbul. e tare. e prima platforma de la noi care trimite mail automat la oamenii cu care doresti un posibil schimb.si daca se poate, dati si voi mai departe. si sssstttt. sa nu mai spuneti la nimeni. imi vand R-ul. pe site l-am pus cu 18.900.pentru cineva de pe forum il las la 15.000. ingrijita exemplar. cu 346 bhp. si cine vrea informatii, putem vb la tel.multumesc la toti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jun 2010 · Report post In primul rand felicitari si mult succes pentru site! Si cum nimic nu s-ar face fara carcotasi ,sau un dialog constructiv in contradictoriu, ceea ce nu este cazul, da-mi voie sa-ti atrag atentia asupra a 2 aspecte:- am vrut sa vad bordul R-ului, dar nu am putut din cauza banerului cu autoschimb; poate reusesti sa-l faci mai transparent sau sa-l pui pe fundal;- am vrut sa vad H3-ul, dar pozele sunt prea mici.Sunt sigur ca vei putea face ceva. Succes. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jun 2010 · Report post multumesc. am comunicat deja problema la administratori. multumesc. si intrucat un mesaj la anunturile zilei cu preferential a ajuns la 11 eur pe autovit, va spun in continuare ca la mine e gratis. si poate aveti cum sa dati un mass message pe messengeru vostru. multumesc mult. R-ul are vredestein ultrac sessanta de vara 235/40/18 noi noute! si la pachet dunlop sport winter track 225/45/18 tot noi! Share this post Link to post Share on other sites