Posted 20 May 2010 · Report post cumpar antena pavilion v40 ... as dori sa stiu cum se demonteaza/monteaza antena..si daca e mai estetic la v40 o antena tip "coada de rechin".. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2010 · Report post batul se poate desfileta din suport.Daca vrei sa dai suportul jos, trebuie sa dai jos capitonajul de pe pavilion si suportul este prins cu o piulita pe interior. Desfaci firele de la antena din mufe, desfaci piulita si scoti suportul. Dar toate astea doar dupa ce ai dat jos capitonajul de pe pavilion.succesP.SUn v40 arata bine cu antena originala, sau apropiata. nu prea il avantajeaza aripioara de rechin, dupa gusturile mele cel putin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2010 · Report post Antena apropiata ca design gasesti la piese auto cu aproximativ 20 ron. Sau joi seara dupa 6 la polivalenta ,pe alese! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2010 · Report post atunci de un băÅ£ aÅŸ avea nevoie...are cineva ?daca nu gasesc original se poate adapta? gasesc compatibil la vreun magazin ? m-ar interesa sa nu coste mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2010 · Report post Un coleg si-a luat pentru Astra de la un magazin, care i-a iesit in cale, antena cu 40RON. e asemanatoare cu cea de V40.Eu am trimis antena originala de V40 sapt. trecuta cu 50 ron.Incearca la cei care vand la tarabe in targurile de masini. Sau scoti "ciotul" ramas de la antena ta si vezi in dezmembrari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2010 · Report post Cred ca mai am eu unul, ti-l fac cadou, dar iti platesti tu transportul Il caut prin casa, da-mi un mail pe alex.voicu[at]volvo-club.ro ca altfel uit ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 May 2010 · Report post sa te uiti te rog sa vezi daca il ai si revin cu adresa de expeditie...ms Share this post Link to post Share on other sites