Posted 27 May 2010 · Report post Sal,pe cartea tehnica care o am se recomanda benzina de 95 fara plumb sau 98 octane cu plumb.In ziua de azi nu se mai gaseste cu plumb,asa ca ma intrebam daca bag de 98 simpla are cva?Este prima data cand bag de 98,rezervorul este gol golut deci nu se amesteca cu nimik.Poate sa arda cva?Ma gandeam sa bag 5-6L sa vad cum face de proba insa daca e sa se arda se arde oricum ).Ms anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 May 2010 · Report post De cand e masina? Eu stiu ca masinile de prin '85 incoace fabricate in vest merg fara probleme cu benzina fara plumb. Tetraetilul din benzina cu plumb a fost inlocuit cu alti aditivi antidetonatie, deci tot aia e. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 May 2010 · Report post De cand e masina? Eu stiu ca masinile de prin '85 incoace fabricate in vest merg fara probleme cu benzina fara plumb. Tetraetilul din benzina cu plumb a fost inlocuit cu alti aditivi antidetonatie, deci tot aia e. Pai e in semnatura jos tot ce vrei sa stii:1992,volvo 440GL motor B18U de 89CP,injectie monopunct. Share this post Link to post Share on other sites