Posted 9 Jun 2010 · Report post Pentru Volvo s60 v70 s80 si restul modelelor pe care se mai potriveste.Cheia e completa cu toata partea electrica inclusiv baterie.Partea electrica din ea este identica cu aceea din telecomanda de s60/v70 cu cheie separata.Eu am avut cheie de acel tip si mi-am schimbat-o cu una la fel ca aceasta din licitatie. trimit in tara prin curier rapid! Usor negociabil!Pret: 190 de lei usor neg tel: 0741592590mess: totel1985 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2010 · Report post zici k se poate schimba plak din telecomda cu ea din cheaia briceag? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2010 · Report post Dap e identica, doar ca nu are triunghiul ala rosu care probabil tine de alarma, dar nu te deranjeaza cu nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2010 · Report post A mea e la fel. Triunghiul rosu e buton de panica. Adica incepe si claxoneaza intermitent daca apesi pe el. Cu claxonul nu cu alarma Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2010 · Report post am si eu 2 chei dinastea briceag si ma gandeam daca o pot face cumva sa merga pe masina mea.dar lamela se schimba?eu m am uitat si am vazut ca nuh ....ai vazut ca ....CE ? O contorizez si p'asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2010 · Report post Is variante: - una mai scumpa adica mergi la reprezentanta si se cumpara toata partea de sus cu tot cu lama noua si mergi la un magazin de multiplicat chei si faci dublura dupa a ta - sau varianta ce am facut-o eu, adica se demonteaza partea de sus a telecomenzii care contine lama, se forteaza cu un cutter pe urma lipiturii pana se desface in doua si iese lama cu arcul.Cu lama se merge la un strungar sa iti faca dintr-un metal aceasi forma cu tot cu santz pe mijloc, dupa care la un magazin specializat de multiplicari chei iti faci dublura dupa a ta, bagi si cip-ul acolo ( are lacasul lui special) pui lama la loc si cand inchizi plasticul pui niste adeziv mai puternic sa ramana inchis. La sfarsit montezi la loc si gata! Costuri: strungar 20 de lei, multiplicat 10 lei, munca ta : nepretuita O sa pun maine niste poze cu telecomanda mea si cu cheia veche.Si la tine e prima data ....cand editez data viitoare DELETE Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post Munca ta nepretuita asta e buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post si iese o mare branza ... are strungarul lama tratata ca sa nu iti strice contactul in timp ? nu as crede . si apropoo .la strung nu ai cum sa faci o lama plata nici in 10mii de ani . eventual un frezor ar reusi, sa zicem ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post Pai daca eu mi-am facut inseamna ca se poate, frumos din otel pe care l-am smirgluit cu smirglu de 600 dupa care inca vreo 2 maini de smirglu mai fin, dupa care pasla si polish, crede-ma ca a iesit mai lucioasa decat originala.Si merge perfect de vreo 4 luni.Ca si dovada iti pun poza imediat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post A trecut prea mult si nu mai am putut sa editez. In ultimele poze am pus si vechea cheie cu telecomanda de pe care am luat cip-ul, pentru a nu mai merge la reprezentanta sa dau cine stie cat pe el.Vreo 300 de euro mi se pare ca e cheia cu tot fara programat. Nu oblig pe nimeni sa cumpere, eu mi-am dorit mult sa fac aceasta transformare si am reusit fara prea multe filozofii.Normal ca nu e pentru cei care vor de-a gata, pentru ei este reprezentanta.Dar daca ai un pic de indemanare nu are cum sa nu iasa o treaba aproape perfecta.Cine nu o vrea nu trebuie sa o cumpere , nu are decat sa ramana cu cheia aia cu telecomanda din material bio-degradabil, sau "plastelina" ca toata se dezintegreaza. Ultima poza reprezinta cheia care e de vanzare cu lama originala de la Volvo langa care este cheia mea cu lama facuta.A mea este aceea care are inel de plastic jos, nu lantisor de prindere. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post dami un nr de tel ca sa vorbim mai exact Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post Hai mai Ionutz ce naiba, ai nr in primul post al omului, adica mai sus Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2010 · Report post ;DPe bune ca nu m am uitat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2010 · Report post De la ce model de volvo este cheia? ps: Masina mea care a fost pierduta in leasing este din timisoara si trag sperante sa o gasesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2010 · Report post Poate o fii chiar cheia ta mai Zack Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2010 · Report post Din pacate nu este cheia mea. Totusi inca mai sper sa o gasesc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post S-a vandut, se poate inchide! Share this post Link to post Share on other sites