Posted 16 Jun 2010 · Report post salut , ma poate ajuta cineva ?mi s-au deteriorat telecomenzile de la alarma si as dori sa cumpar carcase noi , doar cacasele ( capacele ).am un volvo s40 din 2001. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post M-ai sunat azi si te-am directionat spre site-ul din Anglia... acolo ai incercat ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post nu gasesc site-ul.am vb cu cineva care dezmembreaza si mi-a spus ca poate imi face el rost. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Cum e posibil sa nu-l gasesti cand ai ditamai banner-ul pe prima pagina ?! Geez !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Uite lista cu carcase de pe site-ul respectiv:http://www.partsforvolvosonline.com/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=fob+case&checkbutton=Go Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post am gasit , am rugat pe cineva sa-mi comande , si daca ma costa transportul mai mult , o sa ma ajute cineva din Londra , sa mi le trimita prin posta , sa vad care varianta e mai convenabila .multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post Mitica de unde esti? si eu vreau 2 buc. poate facem comande impreuna si iese mai ieftin transportul! sau poate mai vor si altii1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post din Bucuresti 0728.881.744 - a incercat sora mea sa-mi comande si nu i-a primit cardul , o sa vb cu o prietena de-a ei din Londra , poate se descurca ea , dar eu nu sunt sigur ca alea sunt capacele , pe site am gasit capace pt o gama larga din 98-2004 parca http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?products_id=6514vezi si tu , poate nu sunt bune astea , sa comandam fix ce ne trebuie.nu am nimic impotriva sa comande 4 buc si sa iti iau si tie. Share this post Link to post Share on other sites