Posted 25 Jun 2010 · Report post am urgent nevoie de un debitmetru pentru ca al meu e dus.am gasit unul dar are alt codice [5wk9620z].am observat ca si pe piese volvo.ro debitmetrul la vinzare are acelasi codice.a incercat cineva acest debitmetru?functioneaza la fel ca ala original? cod motor d4192t3 anul 2001. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jun 2010 · Report post Inteleg ca ai nevoie urgent de debitmetru ,da totusi..Cel mai bun este ala original,daca nu ai bani poti sa cumperi si alt cod dar masina va merge mai rau &sau cum mergea cu ala vechi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2010 · Report post @Marian. Ce cauti tu are "cod" nu codice. Inteleg ca stai in Italia, dar incearca sa nu uiti limba romana. Imi aduci aminte de Raducioiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2010 · Report post el va vorbeste de codicele roman, doar e baiat umblat in cizma.eu am avut ceva probleme si am fost la citit coduri eroare. dupa 30 min de asteptat, mesterul a ajuns la concluzia ca debitmetrul este terminat si alternatorul baga 24 volti. la sfatul colegilor cu un spray de curatat carburatoarele, am inceput demontatul si curatenia. de atunci totul ok.o seara buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2010 · Report post Sa inteleg ca, ai desfacut debitmetrul, si ai dat cu spray pe el? Ce spray ai folosit, si ce efect a avut? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2010 · Report post NU folositi orice spray pe debitmetru. Exista spray special sau alcool izopropilic, alea pentru carburator risca sa-l strice definitiv fiindca lasa reziduuri in urma. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2010 · Report post l-am curatat si eu cu un spray pentru contacte electrice dar tot degeaba .am cautat altul cu acelasi cod dar nu am gasit.pina la urma pot folosi ala cu cod 5wk9620z? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2010 · Report post Da, il poti folosi. Share this post Link to post Share on other sites