Posted 29 Jun 2010 · Report post SalutareSunt hotarat sa imi schimb masina si poate gasesc pe cineva interesatNici nu stiu cat sa cer pretul exact ca am tot urmarit pe siteuri de la o vreme si preturile variaza foarte multVand Volvo S60 2,4 D, fabricat in 2005, 70.000 km reali, adusa in tara in 2007 (la 18.000 km), 136 CP, Jante aliaj originale, scaune partial piele, aer conditionat manual, geamuri electrice, oglinzi electrice, sirocol, 10 airbaguri, computer de bord, scaune fata reglabile pe inaltime, sistem de sunet cu Cd HU650.Masina este bine intretinuta, parcata numai in garaj, reviziile efectuate la timp cu carte de service.Pret 10.000 euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jun 2010 · Report post Salutare Dorule,Ar ajuta niste poze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post O sa pun si poze saptamana viitoaremasina are culoarea albastru inchis de tot...aproape negru Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2010 · Report post stiu ca nu am postat inca nici o poza dar vad ca nici nu este nimeni interesatma gandesc ca pretul este prea mareastept propuneri din partea voastra pentru pret ... pentru cine este interesat ... pentru ca vreau sa pun daca anunt si pe siteuri de vanzari auto Share this post Link to post Share on other sites