Posted 1 Jul 2010 · Report post Suna interesant.poti detalia, te rog...ca ma duc in subsol sa caut bidonul de lapte cu spirala in care facea tata home-made tzuica! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2010 · Report post Suna interesant.poti detalia, te rog...ca ma duc in subsol sa caut bidonul de lapte cu spirala in care facea tata home-made tzuica!Adica, sa se pileasca Volvica??? Daca ne opreste organu' si ii pune fiola la esapament, ce ne facem?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2010 · Report post Uite abia am fact plinul, Agip DieselTech parca-i zice, 345 lei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Eu ii urez lui boc sa faca apendicita perforata la el la tara la cluuj, sa cheme salvarea si aia sa nu poata veni ca nu mai au bani de motorina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Sa-i cada mainile si sa-l muste in tantar de fund Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post 1500 de ron cred ca sparge amanta lui Boc intr-o ora la mall. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Cand vorbesti de amant, te referi la Vladescu sau la Seitan? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post nu stiu de ce, dar parca seamana situatia de azi cu cea din vara lui 89...ce-o fi de craciun, inca nu stiu, dar banuiesc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Stateam ieri si ma uitam cum trec elicopterele pe deasupra Romanului din si spre Bacau, ca boul la poarta noua. Ma gandeam asa cu neuronul meu, ca pilotul care il transporta pe Bocanila poate deveni erou national si salvator de neam si patrie daca ar vrea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Cred ca ai vrut sa zici martir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Pacat ca nu e genul sa isi ia un Volvo,sa intre in club si sa vina la o intrunire.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Nu inteleg de ce va varsati amarul pe pateticul de Boc, e clar ca nici o decizie nu o ia el, cred ca nici macar ce hartie igienica sa-si cumpere.Adevarul e ca mai rar asemenea specimen de nevertebrat.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post va aduceti aminte de pe vremea lui ceasca : stia cineva cum se numeste primul ministru ?sau credea cineva ca are vreo putere primul ministru ?asa cum am mai zis, a inceput sa semene vara 2010 cu vara 1989.sa vedem, de craciun, se va intimpla ceva deosebit ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post sa vedem, de craciun, se va intimpla ceva deosebit ?De regula se face plinul "rezervoarelor" si sunt sacrificate "porcinele"... ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post Nu se va intampla nimic deosebit. Si ce s-a intamplat in '89 nu a fost din solidaritate civica, au fost altii din afara care au controlat totul. Momentan pe nimeni nu intereseaza tara asta, oamenii din ea. Nici macar oamenii din ea nu sunt interesati de ei. Spre exemplificare: miscarile sindicale din urma cu o luna. Vai si amar. Dansul pinguinului... Atata putem. Suntem o tara de oameni mici fara lideri adevarati. Share this post Link to post Share on other sites