Posted 1 Jul 2010 · Report post Gabriel Dragan m-a rugat sa ii caut ceva semnalizari si faruri la baietii cu demzembrari din Suedia.I-am gasit la un centru de dezmembrari, baieti ok si preturi ok.Chestia e ca transportul e pe kilograme si platesti X euro indiferent ca ajungi sau nu la greutatea maxima, asa ca in incercarea de a reduce costurile si a face si un bine ne-am gandit ca ar fi o ocazie beton pentru cei care cauta piese rare si mai ales pentru volvo-urile seriie mai vechi.In felul asta daca ne combinam mai multi putem iesi mai bine, impartim cumva transportul intre noi si iesim mai ieftin.Mi-am gasit si eu telecomanda de cruise la 212 coroane.Care e interesat, sa intre pe site-ul http://en.bildelsbasen.se/?xsid=c3367bab69cee9a8a1783d2bef3d9cfaSa isi caute piesa respectiva dorita cu conditia sa fie de la vanzatorul Karstorps Bildemontering AB si sa posteze aici adresa piesei dorite. Sa nu va avantati la piese mari gen bari, ci piese mici.Site-ul are si limba engleza, click sus pe stegulet.Preferabil in maxim 2 zile cine vrea ceva sa se hotareasca ! Plata se face in avans pentru piesa.Bafta,Roberto Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2010 · Report post @roberto ..Pacat ca nu ai dat la timp de acest site in sectiunea V50 acum un an.Te cam arde la buzunar (transport si tva 25 % ).Spun din experienta. BAFTA multa ,doritori si Spor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2010 · Report post un set de injectoare ? eu unul nu am reusit sa gasesc peacolo . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post un set de injectoare ? eu unul nu am reusit sa gasesc peacolo . Share this post Link to post Share on other sites