Posted 12 Jul 2010 · Report post Buna ziua, va recomand cu incredere un site de vanzari piese auto pentru orice marca de masina la preturi avantajoase si cu o reducere de 50% din manopera daca piesa este montata in service-ul lor, se ofera si garantie pentru piese montate.Service-ul se situeaza la Adresa: Str. Nicolae Pascu nr.61-63 sector 3, in inciinta BEGA Utilaje [harta de mai jos]Service-ul detine si o Statie de ITP.Site web: http://piese-auto-fan.roContact: Telefon1: +40723.154.564 Telefon2: +40731.327.536 Telefon3: +40786.173.583 Email1: marian.calinescu@piese-auto-fan.ro Email2: george.coltan@piese-auto-fan.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2010 · Report post anuntul up, va asteptam Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2010 · Report post Am încercat să trec pe la acel service, pentru reparaÅ£ii la o planetară dar nu v-am găsit nicicum, nici măcar cu navi-ul. Adresa nu e bună. Mă interesează ÅŸi oringurile pentru injector de Subaru Forester, 2001, 2.0 L DOHC H4. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2010 · Report post trebuia sa ne suni aveai un nr de contact mai sus, trimite-mi un mesaj privat cu nr de telefon sa te contacteze un baiat de la vanzari.O zi placuta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2010 · Report post Salut, Ma poti ajuta si pe mine cu niste preturi peru role(distributie + accesorii)? Merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2010 · Report post Buna ziua vlpvlp06, imi poti lasa pe privat un nr de telefon si detaliile despre masina si o sa te contacteze cei de la vanzari. O zi placuta in continuare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Dec 2010 · Report post cred ca oringuri pt injectoare sunt cam greu de gasit pt uni .... eu recunosc ca nu pot contactat decat pe email office@ofertapieseauto.ro sau la telefon 0721404411 0769216181 dar toate comenzile noastre sunt rezolvate / reducere pt orice piese auto 20% la www.ofertapieseauto.ro NUMAI PT MEMBRI Share this post Link to post Share on other sites