Posted 13 Jul 2010 · Report post @ Kpax ...matale citesti doar sfarsitul ?.....nu o luasi de la inceput .....IE la liber bre exprimarea . Gata cu dictatura ...cu excesul de zel ....si dupa cum a spus Bogdan ....IE balci @ tomita ....cand nu am vrut redbull ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post eu zic sa o dai pe tuica,e mai naturala... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Nu renunta Danyx. Avem nevoie de tine prutean mic ce esti.Si acum serios vorbind.E ok ce face Dany. E un site destul de "curat"Eu il sustin si ii dau si un read bull chiar daca nu e sanatos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post hopa .....incepe sa se miste balanta .....unde esti tu Heimdallr-e sa o pui de'o votare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post O fi in concediu!Eu zic sa continui ce faceai si la a-5-a greseala corectata userul respectiv sa nu primeasca ban daca da 1 RedBullDaca nu apare la intalniri cum fac eu,sa trimita cu Fancurier plata transportului sa fie suportata de cel care bea RedBull! ;DLa ultima fraza cred ca se poate si altfel,adica mai ieftin pentru RedBull drinker! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Mai(a se citi MAH) băieÈ›i eu va bag pe amândoi la articolul 308 È™i să vedem cine va scapă Lasa TIZULE ca duc eu RedBull-ul la întâlnire, fac eu pe curierul si pe DGA-ul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post HeimÄ‘allr is unavailable from 03.07.2010, for a while...Lasa bre sa fie un forum "curat",fara de alea "sal,ms,npc..." Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Mai(a se citi MAH) băieÈ›i eu va bag pe amândoi la articolul 308 È™i să vedem cine va scapă Lasa TIZULE ca duc eu RedBull-ul la întâlnire, fac eu pe curierul si pe DGA-ul ."Ma",iar ai tinut cu mine!Uite sa dau eu un RedBull si sa fie si cu motiv mah,mah,mah,mah,mah!Gata am 5 greseli, am de dat!Sa traiesti Danyx! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Topicul asta e o mare caterinca, oricum o să moara uÈ™or, uÈ™or, eu rămân la părerea mea ca un tz nu a dăunat LIZIBILITÄ‚ÈšII unui post dacă nu este folosit excesiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Topicul asta e o mare caterinca, oricum o să moara uÈ™or, uÈ™or, eu rămân la părerea mea ca un tz nu a dăunat LIZIBILITÄ‚ÈšII unui post dacă nu este folosit excesiv.Da Domn' G ...este caterinca ... din aceasta cauza a fost postat aici si nu in alta parte .Matale chiar ai crezut ca am facut acest topic , ca sa dureze o vesnicie ?..... aceiasi soarta o vor avea tătii; cât despre tîzî-ul tau .....cred ca nu sunt singurul care stie ca din caposenie vei ramane la parerea ta .Recunosc un tîzî nu dauneaza lizibitatii la fel cum nici o manea nu dauneaza folclorului ....la fel cum un scuipat nu va putea sa spele un om , dar consider ca nu este frumos . Parerea ta ce zice ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Mama ce pute a inteligenta pe aici.Romania va uraste! Daunati tarii! Tradatorilor, hâc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Eu sunt de părere ca o să rămân la fiarele mele È™i va las pe voi să va bălăcăriÈ›i iar dacă nu o faceÈ›i o să bag zâzanie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post Eu il sustin si ii dau si un read bull chiar daca nu e sanatos.Si eu cand v-am zis ca Danyx nu e sanatos... nu m-ati crezut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2010 · Report post ... nu m-ati crezut Admine .....e la caterinca bre ..... facem topicul nostim ......rimembar ? "in plus mai da cat de cat o nota "simpatica" forumului"asa ca poti da frau liber imaginatiei si sa tastezi din toata inima "M-ATZI"....aici puteti refula ..... varsati'va toata ura pe care o aveti stransa fata de literele astea grele Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2010 · Report post Hai ca pana la urma te-ai scos cu cel putin un Red Bull...ha ha ...in loc sa fiti tristi ca "fata draga,nu fii trista!" s-a sinucis chiar de ziua ei ,la 42 de ani... Share this post Link to post Share on other sites