Sign in to follow this  
Followers 0
feraru3333

subventii gigacalorie

64 posts in this topic

in ploiesti daca ai masina peste 1600 , poti sa fii conectat la sistem centralizat ca tot nu te subventioneaza direct.

nu te subventioneaza direct,te subventioneaza prin sistem

da aia din nigeria nu ti-au dat o galeata de petrol? ;D:D

ba da. o aduc la revelion ! ca subventie ! directa !

Mai feraru eu nu vad unde e supărarea ta, tu nu plăteÈ™ti impozitul la BucureÈ™ti, eu ar trebui sa fiu supărat ca plătesc impozit cam 3000RON/an (case+maÈ™ini) si nu primesc nimic de la primăria BucureÈ™ti DAR sunt bucuros ca tata beneficiază de o gigacalorie subvenÈ›ionată ;D

ca legea nu e la fel pt toti

aici loveste pe amaritul ala care are un volvo din 1900 toamna cu cilindree mare,si nu poate fi subventionat direct,si pe unul care este legat un sistem "centralizat" -si are acelsi volvo,il ajuta.astfel cel ajutat zice: eu ii votez pe astia ca uite desi e criza m-au ajutat

acum pricepi?

Adica tu vrei sa spui ca unul care este legat la sistemul centralizat la Deva si are Cayenne plateste caldura mai mult decat unu care are 1310? Nu este acelasi pret la gigacalorie ? Nu este aceiasi lege dupa care functioneaza ajutoarele de caldura ? OUG 5/2003

Gigacaloria este subventionata si la Deva si la Bucuresti iar legea dupa care se acorda ajutoare de caldura este aceiasi. Deci unde este supararea ?

la deva exista jumatae din oras care au centrale prorii de apartament

la hunedoara -unde stau eu NU EXISTA SISTEM CENTRALIZAT ,FIECARE ARE CENTRALA SAU CONVECTOR

acum pricepi?

ala care e conectat la sistem primeste indiferent de ce poseda

ala care are centrala numai daca indeplineste cinditiiiiile

toti platim taxe la primarie

Asa eu stau la casa si am centrala termica, unde e diferenta intre Buc si Deva ?

Acuma ce sa fac sa ma mut inapoi la bloc sa beneficiez de subvenÈ›ie la gigacalorie  ?

cred ca nu vrei sa pricepi

vrei sa vezi oina unde merge rabdarea mea?o sa ai de asteptat ;D:D;D:D

nu vezi cum isi face partidul adepti?

lasa ba ca ii votam tot pe astia ca ne dau subventii desi noi avem si pamint si a 2-a proprietate si masini cu motare peste 1600=asa zic cei de sistemul centralizat

deoarece ei nu sint subventionati DIRECT cum sint cei cu centrale termice,care se supun ordonantei care ai scris tu acolo

ai citit-o? ca eu nu

Pai ce sa mai fie nou, inca nu a venit iarna ca sa vedem cum e treaba cu subventia :lol:

Eu am priceput bine ce zici tu si ai dreptate pt ca ala cu S8 de 500CP care a ales sa stea la bloc este subventionat pt ca este subventionat sistemul centralizat de incalzire iar cel care sta tot la bloc si a ales sa aiba centrala termica proprie nu are gazul subventionat DAR nu le poti avea pe toate, aceste cazuri sunt foarte putine pt ca lumea fuge de sistemul centralizat de termoficare si pt ca acest sistem sa fie eficient trebuie subventionat (eficient pt client nu pt stat) .