bacy

Achizitie Volvo V40

66 posts in this topic

Ideea esta ca o iau la combinatie (eu am un Fiat Stilo din 2002, 102.000km in 5 usi tot 1,6 benzina) dar sunt familist si doresc o masina mai mare cu portbagaj mai mare.Nu ma intereseaza cine stie ce performante la viteza. Oricum multumesc pentru sfaturi si sunt constient ca intr-o masina la mana a II-a trebuie sa bagi ceva bani. Vroiam doar sa-mi fac o idee despre cam cat trebuie sa bag in ea si ma ingrijora acea piesa.Omu' a zis ca e in jur de vreu 350ron.Deci e posibil sa ma fi inselat eu in privinta piesei si sa nu fie aia mai ales ca MC a spus ca el nu a vazut asa ceva la masina lui. Sper sa fie doar atat.Oricum mai astept pareri. Maine ma duc sa o iau si mai vb dupa aceea.

Eu zic sa nu iti faci griji in privinta ei.A fost lui M.C(asta spune multe,in sensul bun al cuvantului bineinteles 8))acum depinde si cati km a facut cu ea actualul proprietar si cum a exploatat-o.In idee nu e un motor foarte complex si nu cred ca au cine stie ce probleme!

Eu zic go for it! ;)

Ca idee, am bagat 100 de milioane in 2 ani in masina aia... din care doar vreo 20 sau 30 de mil. in reparatii... restul in imbunatatiri.

Pai acum are 210.00km. Nu stiu la cati km a vandut-o MC. Acum omu' e al 3-lea proprietar.Tot pe faptul ca motorul nu e chiar atat de complicat merg si eu, si cred ca e destul de fiabil si mai ales ca eu nu fac mai mult de 6-7000km pe an. Anterior am mai avut un Nissan Primera din 2004 in care am bagat si eu intr-un an vreo 6-7000 Ron dar din nefericire am avut o jena financiara si am fost nevoit sa o dau (era impecabila iar la confort extraordinara mi s-a parut). Dar asta e viata.O luam de la capat.

Eu am dat-o la 205.000... Omul nu prea a mers cu ea.

MC merci pt informatie. Eu poate nu sunt maniac ca tin, in schimb sunt obsedat de liniste.Imi place ca o masina sa fie silentioasa: nu bata, sa nu troncane, sa fie liniste in habitaclu.D-aia urasc dieselul.Imi cer scuze daca ii supar pe cei cu diesel dar asta e obsesia mea.

Oricum o iau pentru ca are mai mare utilitate pentru mine decat Stilo-ul.

Apropo MC esti prieten cu cel caruia i-ai vandut-o?

Tot pentr MC. La cat i-ai schimbat distributia.

Era schimbata cand am luat eu masina la 170.000.... Era schimbata pe la 168.000km parca

Ai forumul la dispozitie pentru intrebari tehnice

Spor

Spor am dar nu prea am timp acum.Sunt super nany cu asta micu.

Hai ca am gasit pe forum despre distributie si m-am cam edificat asea in mare.Va salut si sa auzim numai de bine si sper ca maine sa vb. d.p.d.v. al unui posesor de volvo. Bafta!

Salutare baieti! De azi sunt posesorul unui Volvo V40 1,6i. Piesa despre care va vorbeam este cica solenoidul, o valva suplimentara la filtrul de aer.Are eroarea (DTC)ECM-A6 : SUPPLEMENTARY AIR VALVE OPENS.Maine o sa va pun o poza cu piesa.Pentru MC am o rugaminte daca poate sa-mi dea un pret pentru piesa. N-as vrea sa merg asa cu masina.Oricum MC masina se prezinta bine doar problem ca e parbrizul crapat si piesa despre care am vorbit mai sus.Inca ceva:cum functioneaza stergatoarele de faruri, daca functioneaza?

Stergatoarele de faruri (daca functioneaza), sunt cuplate in momentul cand dai pe spalare parbiz. Atunci iti dau jet de apa si au cam trei curse dupa care se opresc.

Doar ca o informatie, daca s-au dus motorasele, 1000 ROn/ buc. ;D

Se pare atunci ca s-au dus motorasele.Merci pt.informatie.

Uitati poza la piesa si diagnosticarea.Ma intereseaza un pret pentru piesa daca are cineva idee.

post-4716-1287788369961_thumb.jpg

post-4716-12877883704226_thumb.jpg

post-4716-12877883708482_thumb.jpg

Cod piesa 30808284

PreÈ› in jur de 300RON afara È™i se găseÈ™te numai pe original .

Merci pt raspuns.Cine ma poate ajuta sa cumpar aceasta piesa?

Da un PM la Midnight Caller si Mike1

Am cumpărat de la amândoi deci pe ei ii recomand ;D

Merci pt raspuns.Cine ma poate ajuta sa cumpar aceasta piesa?

sau

daca vrei de "afara" Roberto

Merci.Raman dator cu o bere rece pt informatie.Poate ne vom intalni vreodata in viata.Apropo, dupa inlocuirea piesei eroare se sterge singura sau trebuie mers la reprezentanta?

Nu trebuie mers la reprezentanta, trebuie mers la cineva cu un tester .

Din cate m-am uitat, acel "Air Valve" care este montat un pic in spatele filtrului de aer, are codul 9458450 si costa 170RON.