Posted 17 Aug 2010 · Report post Buna ziua ! Astazi am fost la mesterul AC ! ...s-a uitat el....s-a invartit ....a vazut ulei de la Ac pe bloc si pe radiator........si a montat statia . Cand .....s u r p r i z a !!!!In instalatie mai aveam freon ! asa ca ..... a facut o recirculare si.... fara interventii mecanice , din nou fuctioneaza AerulConditionat !Totusi ....ma asteapta sa demonteze si desfaca ......compresorul ! dar pana atunci ...Sepia ma duce unde vreau in conditii umane ( la o temperatura ok ! ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2010 · Report post Eu nu inteleg cu de nu te-ai obisnuit cu toanele Sepiei? Pana la urma merge ca nu am înÈ›eles . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2010 · Report post pai.... daca vorbim de toanele Sepiei ......Nu ! Nu merge ! fac o comanda de filtrul pt AC , cel de uscare a freonului ...(parca asta e rolul lui ) , si cand il am in mana (nu-n gura), ma intorc la mester sa se apuca sa demonteze compresorul si ce o mai fi nevoie ! Share this post Link to post Share on other sites