Posted 2 Aug 2010 · Report post dezmembrez volvo v40 din dec. 1999 1.9 di 75kw/95cp tip motor D4192T2 mi-au ramas urmatoarele piese:1. pompa injectie2. electro-motor3. alternator4. portiere stanga de culoare gri metalizat5. haion spate6. stopuri spate7. scaune si banchete spate8. doua jante de 195/55/r15 aluminiu9. o roata de rezerva ingusta10. bord11. volan in 4 spite cu airbag12. spoiler13. evacuare completa Mai am si niste piese de pe un volo v40 din 1997 1.9 tdi 66kw/90cp tip motor D4192T:1. cutie viteze in 5 trepte2. compresor de A/C3. pompa de servo-directie4. injectoare5. radiatoare6. racitor ulei Piesele acestea au ramas in urma schimbarii de motoare de pe o masina pe cealalta. Cei interesati ma pot contacta pe PM sau la adresa de e-mail: enc.ovidiu@yahoo.comDaca va intereseaza o anumita piesa care nu este in lista ori in fotografii intrebati poate o am. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post admin de ce nu merge sa fac upload la mai multe poze? nu suporta serverul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post Ai limita 10 MB parca . Redimensioneaza le , baga le in format JPG si o sa mearga mai multe . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post daca va intereseaza alte piese va rog sa imi spuneti poate le am Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post Ai cumva piese din imagine? Este o electrovalva de reglaj avans la motorina. Cu cat o dai? Dar pompa cu totul cat ceri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post din pacate pompa asta o am si eu pe masina... eu mai am o pompa bosch nu pot sa te ajut:( cu altceva daca mai vrei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post revin cu inca cateva fotografii de la piese Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post Salut.Nu ai cumva pompa de stropit apa pe luneta din spate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2010 · Report post am mai revenit cu niste poze... din pacate prezoane am numai 12 si sunt ptr. jante de aluminiu iar oglinda este cu incalzire si electrica Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2010 · Report post Cat costa oglina dreapta, dar sa fie cu incalzire? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2010 · Report post oglinda din dreapta nu este... o am doar pe cea din stanga... masina a fost avariata pe partea dreapta mai sunt intregi doar geamurile, spoilerul a scapat si portiera din spate se poate face Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Aug 2010 · Report post daca mai doriti fotografii cu alte piese va stau la dispozitie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Aug 2010 · Report post toate geamurile de la masina sunt intregi... cine este interesat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Aug 2010 · Report post Cum e parbrizul, si cate ceri pe el? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2010 · Report post Daca mai ai si este in stare buna adica sa stea in pozitia in care il pui, un pret pentru parasolar pasager (dreapta) cu iluminare oglinda si motor stergator spate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2010 · Report post Oglinda stanga este cu incalzire? Daca da, la ce pret o dai??Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2010 · Report post revin cu inca cateva fotografii de la pieseSalutAm vazut ca dezmembrezi si un v40 din 97As fi interesat de:- motorase faruri- consola climatizare (daca poti sa faci poza la toata, inclusiv partea cu cass-ul)Preturi???Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2010 · Report post daca vreti poze cu piesele sa ma anuntati Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Aug 2010 · Report post am observat ca unii clienti spun ca unele piese sunt mai scumpe. sa stiti ca preturile pe care le trimit pe pm nu sunt fixe ele mai sunt si negociabile o parte din ele ptr. ca nu sunt chiar absurd nici eu. asa ca daca va trimit o lista de preturi pe PM si nu sunteti de acord cu ele astept un raspuns de la voi cu oferta voastra si eu va zic daca imi convine... asa ca nu va speriati ca mai ieftin sigur nu gasiti Share this post Link to post Share on other sites