Posted 9 Aug 2010 · Report post Cumpar urmatoarele:- volan piele- aparatoare disc frana dreapta fata(tabla din spatele discului)- capacele din centru jantei(cele pe care scrie volvo) - 2 bucAstept oferte insotite de pret si eventual poze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2010 · Report post -vlp-ule nu cred ca am vazut om mai ambitios ca tine.-am decit tablele din ce vrei tu,pe care ti le dau gratis.-cei care sunt din cercul tau si au venit pe la mine au plecat multumiti,numai tu............maruntisurile au fost gratis sau cel putin un pachet de kent sau o bere,pot confirma cele spuse ceva membri de vaza ai forumului carem-au ''deranjat'',asa ca.............0767671303 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2010 · Report post Aaaaa e bine . Vali poate aia pe stanga mi o dai mie ca a mea s a rupt .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2010 · Report post milogule.tu nu stii ca esti simpatia mea?ai cerut ceva si nu ai primit?lasa omu' sa aleaga si poate il indrumi la giurgiu sa va luati ce trebuie vlv-urilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2010 · Report post vadime vino cu vlpvlp(vali) si alegeti maruntisuri gratis ca le arunc Share this post Link to post Share on other sites