Claudiu

Pozitie capacel in cutie senzor axa cu cama !

4 posts in this topic

Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie insa am vrut sa verific zilele astea senzor de pozitie axa cu cama ....si ce credeti ca am gasit ? capacelul care e pe capatul celalalt al variatorului , adik arata pozitia axei cu came si e citit de senzorul camshaft avea surubul defacut ....il invarteai cu mana , are cineva idee acu cand il strang cam care ar fi pozitia lui in functie de variatorul de distributie ? sau in functie de ce ar trebui reglat , ca sa dea pozitia exact a axei cu came ? ? incerc sa fac si o poza sa arat despre ce e vb !

Nu stiu sa iti raspund la intrebare dar pot sa iti pun una la care tu poti raspunde ..... de ce nu ai citit regulamentul ?

Prima greseala  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu cred ca are vreo pozitie exacta.Din cate stiu eu senzorul citeste printr-un camp magnetic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu are decit 2 pozitii in care sta, una in sus si alta in jos (sau dreapta/stinga) - daca intelegi, altfel nu intra tabla aia.  Daca nu porneste motorul in una din pozitii, inversezi si apoi stringi surubul in limite normale - nu stiu exact citi Nm iti trebuie acolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matrixxx ...ai dreptate acel capacel sta numai in doua pozitii , am gasit insa inca o tija mica ce iti arata ca merge intr-o singura pozitie , pacat insa ca fiind deja noapte nu am mai apucat sa pozez ...cine va avea nevoie il rog sa ma anunte si desfac din nou capacelul ... se poate inchide topicul ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now