DragosGD

Service kit S70 T5

18 posts in this topic

Am descoperit ca VOLVO vinde un Service Kit (274300) pt S70 turbo, care contine bujii, filtru de ulei si saiba din aluminiu de la surubul de scurgere a uleiului care este cu 20% mai ieftin decat daca ati cumpara toate aceste separat.  Altfel spus, Service Kit-ul este aproape la acelasi pret cu un set de bujii cumparat individial.

Stiu ca nu schimbam bujiile de fiecare data cand schimbam filtrul de ulei, dar daca cineva vrea sa comande bujii originale VOLVO, iese in avantaj daca comanda Service Kit-ul.  Probabil ca aceiasi regula se aplica si la restul modelelor.

Eu sunt interesat,ne spui si noua un pret?

Preturi Tasca la care se mai adauga transport.

Spark plug set - 31$

Oil Filter - 7$

Gasket Drain Plug - .30$

Service Kit (contine toate trei) - 33$

Sunt interesat,cat ar costa transportul pana in Romania?Se plateste vama pentru ele?

Vali gasim si la noi ... il rugam pe Alexutz sa ne zica cat face .

Pe codul ala (274300), pretul este 360RON... deci... 100$... precum am zis, mult mai scump in RO

Stau si ma gandesc cata nesimtire pe aia care le importa la noi . Deci astea din state sunt importate din Germania si costa 33 $ . Astea de la noi sunt importate din Germania si costa 100 $ tare....

vadim...inca nu ai invatat ca la noi un produs trece prin n maini pana la utilizatorul final?..si ca fiecare isi pune un adaos comercial de toata jena? noi,romanii,vrem sa ajungem milionari in euro din primii 3 ani de afaceri cu taraba...din 3 suruburi vandute trebuie sa ne luam o masina noua, din un filtru de aer ne renovam casa si tot asa...in Europa, o companie cu profit de 5-6% anual inseamna ca duduie,la noi il jignesti pe orice bisnitar marunt daca ii spui sa isi dea marfa pe care o ia cu 1 ROn doar cu 1,5..pai ce ,el munceste pe gratis iti va raspunde....

Sincer eu il iau cu 330RON (cu tot cu TVA)... You do the math.

Dragul nostru,nu e prima oara cand iti spunem,trebuie sa iti schimbi furnizorul....chiar nu inteleg de ce nu cumperi tu direct de afara?

Nu era vorba de tine ... era vorba de importator  :-*

Stau si ma gandesc .... la un camion cu piese cat poate sa fie transportul pana aici ca ados / piesa  ? in niciun caz 50 $

Daca sunteti interesati, va pot ajuta sa le achizitionati de aici.  Transport ieftin (2$/Kg) fara vama dar dureaza destul de mult. (in jur de doua luni)  Unul dintre voi sa faca o lista cu ce sunteti interesati, platesc eu aici si voi dati banii cand ajunge in Romania, la voi.  Cred ca nu supar pe nimeni daca fac acest lucru, mai ales ca veti vedea ca nu o fac pt adaus comercial de nici un fel. 

Nu Dragos, nu se supara nimeni. Daca te uiti pe forum, si Roberto are un topic in care isi ofera serviciile (cu comision o Cola) pentru achizitionarea de pe Ebay a unor piese pentru membri. Nu exista exclusivitate aici :)

@tommytza : Am 3 (TREI) furnizori de piese originale. Asta e cel mai mic pret la care il iau, diferenta intre ei este de 10%). Importul direct este exclus pentru ca nu pot "duce" financiar cantitatile / sumele minime de comanda impuse de ei...

Daca sunteti interesati, va pot ajuta sa le achizitionati de aici.  Transport ieftin (2$/Kg) fara vama dar dureaza destul de mult. (in jur de doua luni)   Unul dintre voi sa faca o lista cu ce sunteti interesati, platesc eu aici si voi dati banii cand ajunge in Romania, la voi.  Cred ca nu supar pe nimeni daca fac acest lucru, mai ales ca veti vedea ca nu o fac pt adaus comercial de nici un fel. 

Pretul pentru kit este foarte bun dar nu pot astepta 2 luni dupa un filtru si un set de bujii.

Pretul pentru kit este foarte bun dar nu pot astepta 2 luni dupa un filtru si un set de bujii.

Este de inteles, nimeni nu asteapta doua luni pt un service. 

Mesajul meu era adresat celor care au nevoie de ajutor in procurarea pieselor de pe tascaparts.com si nu se grabesc.

Multumim Dragos pentru initiativa !

Pretul e bun,in comparatie cu nemtii astia "acri"

Filtru de ulei 12 e + transport in Ro 10 e >:(  (doar pentru benzina)