Posted 1 Sep 2010 · Report post Scuze daca nu am postat unde trebuie dar ma gandesc ca am mai mari sanse daca postez aici.Cine ma poate ajuta cu asa ceva si sa-mi spuna daca pot pune din nou pe V40 meu HU cu radio+cd+casetofon original Volvo( sunt adeptul originalului). Acum am un Pioneer cu mp3 dar vreau asa ceva: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2010 · Report post Poti pune, dar nu stiu ce nu-ti place la Pioneer-ul ala... e si in culoarea bordului, se aude impecabil, si citeste si MP3-uri... Eu imi blestem zilele cu o caseta adaptoare sa pot asculta si eu ceva de pe iPod... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2010 · Report post Da Domnu' Mc dar ie original(sunel original) ,eu am avut sony de ala cu blutuci si distorsiona la un moment dat,iar acum am original cica adica hu 405 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2010 · Report post Sincer nu-mi place cum se aude.Daca-i dau mai tare gajaie.Poate a umblat cel de dinainte la difuzoare, cine stie.E diferenta de la cer la pamant intre cum se aude Pioneer-ul si cum se auzea sistemul original de pe fostul meu Nissan Primera P12, chiar si cu cel de pe Fiatul Stilo.Ma gandesc ca poate originalul de pe Volvo se aude mai bine. Si mai e ceva: imi place cum arata bordul acela mai plin cu sistemul ala mare cu de toate Asa ca cine ma poate ajuta cu asa ceva. Dau Pioneer-ul la schimb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Gajaitul nu stiu daca are legatura cu Pioneer-ul sau cu boxele... nu stiu ce i-a facut nenea ala dupa ce i-am dat-o, dar la mine se auzea foarte satisfacator... Poti schimba HU-ul, dar daca boxele sunt proaste, o faci degeaba....BTW, daca tot iti place cum arata bordul, vezi ca TOATA partea de climatizare (iluminarile de la ventilator, butoane, etc, sunt modificate de mine cu LED-uri... ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Man, eu cand am luat masina nu mai avea nici Subwoofer (nu stiu cine l-a pastrat) iar in spate in compartimentul din dreapta am mai gasit o aparatoare de boxa de pe usa din fata.Eu spun ca ldaca dau la treapta 15 la volum la Pioneer-ul deja incepe sa distorsioneze iar basi nu are mai deloc(am umblat la toate reglajele si degeaba).Am avut pe Dacie un sony Xplode si niste boxe din comert ieftine si se auzea mai bine dacat ce am acum.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Subwooferul si statia le-am pastrat EU, pentru ca nu intrau in pretul masinii Cablaraia am lasat-o pt. ca te muncesti ceva la ea, dar e deja pre-wired Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Intr-adevar cablaraia a ramas.Nu cred ca o sa-mi pun subwoofer vreodata.Momentan vreau un HU d-ala mai mare sa-mi acopere si spatiul gol de depozitare de sub Pioneer.Deci cine ma poate ajuta cu un HU din asta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post N-are nimeni asa ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Pai ai intrebat pe la cei ce dezmembreaza S/V40 de pe forum? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2010 · Report post Doar am postat.Am crezut ca poate vede cineva care dezmembreaza.Am sa-i intreb si pe cei ce dezmembreaza.Merci de sfat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2010 · Report post O unitate audio SC-816 merge sa montez pe V40 meu.Se poate monta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2010 · Report post Eu imi blestem zilele cu o caseta adaptoare sa pot asculta si eu ceva de pe iPod... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2010 · Report post @Bacy prima data demonteaza radioul actual si vezi daca mai ai mufele originale, abia dupa aceia putem vorbi de ce poti monta . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2010 · Report post Eu iti pot trimite un SC-816 (40$) Am la el card-ul codului de securitate si-ti cumpar un buton nou de volum. Daca ai nevoie iti pot trimite si mufele originale cu fire. Este modelul pentru USA, dar nu ai probleme cu frecventele, GARANTAT !!, l-am folosit in Romania si nu am avut nici o problema. Daca esti interesat de un upgrade la HUxxx iti atasez un pdf pentru lamurire. Succes. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2010 · Report post Nu stiu daca te ajuta pe tine in mod special, dar iti mai adaug un pdf cu adaptoare. http://www.nevisom.pt/ Share this post Link to post Share on other sites