Posted 6 Sep 2010 · Report post Este foarte prost pusa antena la 440. Cum o vede cate un taran, cum trage de ea.Am nevoie de o antena rabatabila electric. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2010 · Report post Da. Dar nu dau nici mort atat pe ea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2010 · Report post Parca ieri am vazut pe ebay.uk, antena electrica, noua si originala... la 20 de lire.Mai cauta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2010 · Report post Păi, Adrian, mie-mi recomanzi iPhone de o mie de euro ÅŸi tu nu dai 50, pentru maÅŸina ta Eu zic să Å£i-o iei pe aia, nu sunt cine-ÅŸtie-ce bani ÅŸi stai ÅŸi tu liniÅŸtit că nu Å£i-o rupe careva. Antenele care nu se pot fura, se rup, noi suntem români! Åži mie mi-a furat-o, de la Opel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2010 · Report post Banii de la iphoane au platit taxa la facultate. Momentan sunt faliment. Si daca vand iPhone de 12 milioane sa nu crezi ca scot mai mult de 50-100 de lei la el. Share this post Link to post Share on other sites