Posted 23 Sep 2010 · Report post cred ca am sa dau jentile de pe rs. (focus rs), cu tot cu cauciucuri. (e vorba de jentile oem, cu care a venit masina)nu sint lovite, cauciucurile sint contisportcontact 2 uzate ca pentru 15k (mai tin 15 k)8,5jx19.vreau sa imi iau pentru iarna niste jenti si cauciucuri pe 18.stiu ca e posibil sa se potriveasca pe anumite tipuri de volvo. nu sint acasa, deci nu stiu inca datele tehnice (distanta intre gauri, offsetul)daca e cineva amator sa zica.pret extraordinar de negociabil NUMAI pentru membrii clubului, NUMAI daca le monteaza pe masina.(nu astept prea mult, daca nu e nimeni p-aici sa le ia, ori nu le mai dau, ori le pun la vinzare in alta parte)sa auzim de bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2010 · Report post sunt interesat eu de ele daca merg pe S40 2.5T din 2004.spune-mi un pret. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2010 · Report post Jantele lui IuliRX au alezajul central de 63.4mm, asta inseamna ca merg pe toate maÈ™inile Volvo platforma P1, adică C30, S40_II, V50, C70_II .Nu merg pe Volvo platforma P2 sau cele mai vechi decât dacă se măreÈ™te alezajul central al jantei .Spor la vânzare, sper să ajute informaÈ›iile . Share this post Link to post Share on other sites