Posted 1 Oct 2010 · Report post benzina si GCN (gaz natural), cutie manuala, 8.500 E negociabil170.000 km, clima, parktronic, oglinzi electrice si incalzite, xenon, computer bord, jante aliaj, cauciucuri iarna, cutie manuala, cruise control, comenzi volan, 10 airbag-uri, alarma, stare perfecta de functionare, carte sevice.Adrian 0723 567 941 Are si compresor. Se poate incarca acasa, se conecteaza la instalatia de gaze a casei. consumul de CNG in oras este de 12 mc/100km, 1mc de gaz este 1,3 ron. Cost pe 100 km in oras in echivalent benzina este de 3,25l benzinaCompresorul este "pompa de alimentare", se instaleaza la teava de gaze a locuintei si apoi se conecteaza la rezervorul masinii. incarcarea rezervorului de CNG dureaza 6 ore si se parcurg 250 - 300 km , iar ca pret / plin APROXIMATIV 30 - 35 RON Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2010 · Report post GNC=GPL, sau e ceva diferit.daca e diferit, unde se gaseste respectivul produs ?oricum arata foarte bine, pretul bun, gpl e mult mai ieftin si fiind instalat de fabrica cred ca e mult mai fiabila/sigura instalatia decat ceva AM Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Oct 2010 · Report post GNC=GPL, sau e ceva diferit.daca e diferit, unde se gaseste respectivul produs ?oricum arata foarte bine, pretul bun, gpl e mult mai ieftin si fiind instalat de fabrica cred ca e mult mai fiabila/sigura instalatia decat ceva AM Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Oct 2010 · Report post Multumesc Roberto consum de GPL este de aproximativ 60% cost benzina consum de CNG este de aproximativ 30 % cost benzina adica consumul scade la 1/3 fata de benzina ( ca si cost ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Oct 2010 · Report post Pe bune acum ..... lasati omul sa isi vanda masina sau il anchetati ? Nu vreti sa stiti si daca e coada unde plateste factura la gaze ?......va rog frumos Topic curatat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2010 · Report post offtopic ...mesaj sters Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2010 · Report post offtopic ...mesaj sters Share this post Link to post Share on other sites