Posted 10 Oct 2010 · Report post Salut,Se vinde Volvo 460 turbo an 1991, 1721cmc, 88kw, approx 170000 km Masina vine cu urmatoarele: - turbina Garrett gt25r - bov GReddy type RS - anvelope vara Michelin Pilot Exalto 185/60/r14 - anvelope iarna Michelin Alpin A3 185/65/r14 - acumulator Bosch S5 62ah - audio Pioneer(HU) si boxe fata + jbl ovale spate + tweetere - trapa electrica - inlocuire toba finala (Borla inox) + 1,5m teava evacuare (inox)Masina are ulei schimbat in luna mai cu 15w50 Motul 300v, filtre ulei si aer Mann, ulei cutie 79w90 Mobil,alternatorul are Rk (piste colectoare+punte diode+releu) futune frana schimbate, placute uzura 40%, discuri uzuara 30%.Minusuri: - fisura in galeria de evacuare pina in turbina, duce la pierdere de gaze si turatie scazuta in turbina, chiar si in aceste conditii masina este capabila de 200km/h, in Germania - parbriz fisurat - supapa relanti necesita inlocuire (a fost desfacuta si curatata dar nu gasesc pozitia originala, efect avand variatia relantiului) - probremele generatiei 400 cu rugina aripilor spate - avariata fata, reparata personal, normal ca nu a iesti ca noua - alte mici detalii care necesita nvestitii minore sau care pot fi ignorate.Imi cer scuze pentru poze dar nu am posibilitatea de a face poze pe lumina (jobul )Pretul este de 8500 ron negociabil.Anuntul este valabil pana miercuri 13.10.2010 dupa care masina merge la Remat.Contact: Alex, tel: 0722.328.308Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Oct 2010 · Report post Si nu ne zici si la cati caluti ai ajuns cu GT25-u' ala ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Oct 2010 · Report post am citit bine?85 milioane? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Oct 2010 · Report post daca ai de gand sa o duci la remat dai jentile separat? si poate inca alte cateva chestii de prin ea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Oct 2010 · Report post Poate ne intelegem la boxele de pe spate. Zi-mi un pret. Ti-as fi luat si motorul dar daca o dadeai prin primavara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Oct 2010 · Report post Salut,Despre piese se poate vorbi de miercuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Oct 2010 · Report post Se poate inchide.Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites