Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darius_x

cumpar capacele jante aliaj

15 posts in this topic

salut! ma intereseaza un capacel pentru jante aliaj Volvo, sau toate 4 daca nu se dau separat...astept oferte. ms!

Eu am in stoc vreo 4 bucati la 40RON/bucata....

Exact asa sunt ! LiviuF a cumparat de la mine o bucata...

O poza aici : 11391.jpg

Exact asa sunt ! LiviuF a cumparat de la mine o bucata...

O poza aici : 11391.jpg

Bai Liviule dar zgârcit ești, nu puteai sa iei și tu toate 4 capacele? Lângă ele mai mergeau și 20 de prezoane noi :lol:

Alea le-a luat anu' trecut :)))

Avand in vedere ca sunt din stoc si ca clientul neserios care le-a comandat, nu le-a mai ridicat, mi se pare corect sa fie negociabil... 30RON, si ti-l pun Luni pe curier, dar te rog da-mi pe PM adresa ta ! La posta din pacate nu prea am cum sa ajung pt. ca ies de la munca dupa ce se inchide la posta :(

Multumesc !

Avand in vedere ca sunt din stoc si ca clientul neserios care le-a comandat, nu le-a mai ridicat, mi se pare corect sa fie negociabil... 30RON, si ti-l pun Luni pe curier, dar te rog da-mi pe PM adresa ta ! La posta din pacate nu prea am cum sa ajung pt. ca ies de la munca dupa ce se inchide la posta :(

Multumesc !

Atunci ai pe cineva in Bucuresti caruia sa i-l dau ?!

am fost la reprezentanta volvo sa ma interesez, mi au cerut 77 ron pt o bucata:angry:....si cica difera de la fiecare janta in parte, asa ca m am hotarat sa mi fac singur unu..am reusit:rolleyes:, dupa care am cumparat un set de 4 autocolante siliconate cu sigla ford pentru capacele jante si le am lipit...am pus o poza cu capacelul facut de mine....se poate inchide topicul! ms

post-1688-036081500 1289470180_thumb.jpg

post-1688-036081500 1289470180_thumb.jpg

Nu difera nimic, stai tu linistit de la o janta la alta... Toate's fix cu acelasi cod.