Posted 6 Nov 2010 · Report post Cumpar modul aprindere pt Volvo 240/340/740 motorizare 2.3 benzina coduri motor: b230 A/F/K B200K B230K Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Nov 2010 · Report post Cumpar modul aprindere pt Volvo 240/340/740 motorizare 2.3 benzina coduri motor: b230 A/F/K B200K B230K Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Nov 2010 · Report post Am inteles, mie imi trebuie modulul la o aprindere Hall de Lada (Niva/Samara), iar pe site-ul de la Unix auto, la modulul de comanda de Samara apare ca acel modul e aplicat si la volvo, modelele sus amintite.La mine nu e nici o legatura cu volanta, modulul avand 7 pini, dintre care prin 3 primeste comanda de la elementul Hall din delcou, iar restul pinilor comanda bobina, turometrul, etc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Nov 2010 · Report post Am inteles, mie imi trebuie modulul la o aprindere Hall de Lada (Niva/Samara), iar pe site-ul de la Unix auto, la modulul de comanda de Samara apare ca acel modul e aplicat si la volvo, modelele sus amintite.La mine nu e nici o legatura cu volanta, modulul avand 7 pini, dintre care prin 3 primeste comanda de la elementul Hall din delcou, iar restul pinilor comanda bobina, turometrul, etc Share this post Link to post Share on other sites