Posted 7 Nov 2010 · Report post E vorba de suportul motor din partea dreaptă, de lângă distribuţie. Aş prefera aftermarket, originalul am înţeles că e undeva la 700 lei. Mulţumiri! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Nov 2010 · Report post E vorba de suportul motor din partea dreaptă, de lângă distribuţie. Aş prefera aftermarket, originalul am înţeles că e undeva la 700 lei. Mulţumiri! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Nov 2010 · Report post Oare se potriveste de la un Volvo din 96? cod motor B4184S. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Nov 2010 · Report post Nu cred! Al meu e diesel D4192T3. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Nov 2010 · Report post E vorba de ala hidraulic (cu ulei inauntru)? Cel negru care se vede langa rezervorul servodirectiei... http://yfrog.com/2hrtgbm0kgrhqioki4er63bvfj Pot sa iti dau eu original, dar SH. Il gasesti doar original, nu se produce aftermarket. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2013 · Report post Cumpar suport motor v40 1.8 benzina (90kw) an 2000 cutie manuala cel din partea dreapta nou sau sh in functie de pret. Atasez o poza cu suportul. De asemenea parbriz, geamuri portiere parea stanga amandoua, amortizor haion, colier din cauciuc buson rezervor si carcasa telecomanda cu 3 butoane./applications/core/interface/file/attachment.php?id=34349">ssss motor.bmp ssss motor.bmp Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jan 2013 · Report post Salut eu am v40 motor 2000 nu stiu daca se potriveste suportul dar celelalte piese te pot ajuta la cele mai mici preturi 0722 385 363 Share this post Link to post Share on other sites