Posted 10 Nov 2010 · Report post Deci dupa cum am scris si in titlu, as vrea sa cumpar un telescop dreapta fata pentru un v40 din 2003, 85 kw, 116 cp,1,9 d. Daca cineva are asa ceva va rog un Pm cu un pret. As vrea sa cumpar totusi ceva bun, spun asta deoarece as putea sa achizitionez si unul aftermarket, dar cred ca un second original poate fi mai bun, de aceea rog seriozitate.Stiu ca am mai intrebat pe forum, dar din lipsa banilor nu am avut posibilitate, dar acum am resursele necesare. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2010 · Report post Iti dau eu unul la 120 RON Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2010 · Report post Sub capota ai tablita de identificare http://www.swedishautoparts.com/Volvo_Plates/volvo_S40_V40_plates.jpg Unul dintre grupurile de pe tablita (acuma nu stiu care, dar poate iti spune un coleg de forum pana ma uit eu) identifica arcurile si amortizoarele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2010 · Report post Mai bine cumperi 2,diferenta mare de pret nu cred ca este.Dar la stabilitate..poate fi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2010 · Report post Din fericire pentru mine am gasit la cineva in Iasi telescop, la 100 lei, deci am sa merg pe varianta aceasta pentru ca pot sa il iau personal, dar totusi daca stie cineva sa mi zica care este seria de identificare de la telescop, as aprecia. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2010 · Report post Am rezolvat-o cu @Sandro multumesc.Se poate inchide Share this post Link to post Share on other sites