Posted 17 Nov 2010 · Report post din pacate trebuie sa imi vand volvo-ul datorita nefolosirii. e un volvo 460 td 1.9 din 1995 mai multe detalii va pot da in pm ps pt admin. am pus mesajul aici in ideea ca cei mai interesati ar putea fi cei cu seria 400, dar daca se considera ca ar trebui sa fie pus in alta parte , no problem Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2010 · Report post din pacate trebuie sa imi vand volvo-ul datorita nefolosirii. e un volvo 460 td 1.9 din 1995 mai multe detalii va pot da in pm ps pt admin. am pus mesajul aici in ideea ca cei mai interesati ar putea fi cei cu seria 400, dar daca se considera ca ar trebui sa fie pus in alta parte , no problem Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2010 · Report post ideea e ca nu e innmatriculat volvo-ul meu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2010 · Report post ideea e ca nu e innmatriculat volvo-ul meu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2010 · Report post dami si mie niste poze cu ea mai multe daca se poate nici a mea nu e inscrisa e pe italia cu acte valabile!!! Share this post Link to post Share on other sites