Posted 16 Nov 2007 · Report post Atentie mare cand schimbati becurile la faruri. Accesul este foarte dificil iar daca apasati puternic sigurantele care tin becurile riscati sa distrude-ti farul. Oglinzile din far sunt prinse de far cu o tija de plastic foarte subtire iar acum ca vine iarna acasta tija se rupe foarte usor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Nov 2007 · Report post si nu puteai sa spui asta acum vreo luna, ca sa nu descopar singur ? acu nu mai exista tija aia la farul de pe stanga.cum am apasat putin a facut "trosc" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2007 · Report post Oricum esti norocos pe dreata e mai prost accesul, ai doua posibilitati: una sa dai jos bara , scoti farul dai jos sticla de pe far si lipesti usor sau cu putin efort poti sa faci asta din interior fara a demonta bara si farul. Foloseste poxipol. Ai grija nu atinge oglinda din far cu apa sau alcool deoarece se deterioreaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2007 · Report post va ramane asa pana dau farurile jos cu totul , cand imi fac curaj, ca sa le fac si negre (in jurul lupelor) si sa pun si angel-eyes pe lupa de lunga Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2007 · Report post Vezi ca se poate cumpara doar masca neagra si pune in locul celei cromate de acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2007 · Report post @ Midnight Caller De unde si cat costa. Si vezi ca inca nu am primit raspunsul la stii tu ce Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2007 · Report post Vezi ca se poate cumpara doar masca neagra si pune in locul celei cromate de acum. bai alex....dar tu numai pe facut vanzare esti......lasa ma ca ne mai carpim si noi......nu e asa greu de dat cu spray pe aia cromata.mai bine mi-ai aduce mai repede masca aia de casetofon Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2007 · Report post salutam vrut si eu ca omu sa-mi skimb bekurile de poziti ca daca am xenoane se vedeau naspa pozitiile (galben).Din cauza xenoanelor am stat 4 ore sa skimb 2 bekuri.. Am demontat semnalul apoi faru , apoi amplificatoarele de xenon si apoi am ajuns la pozitii.....Daca se arde vre-un bek iar dau in damblageala 4 ore.... ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2007 · Report post Am rupt si eu pe dreapta acea tija de plastic, am luat ulterior o piatra ce a crapat farul de tot, au facut cei de la casco comanda de un far, insa dupa incidentul de duminica cred ca nu mai am nevoie de farul nou http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,1425.0.html, daca-mi dau astia totala, si farul nou..... il donez la primul venit . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2007 · Report post Si eu vreau rama neagra in locul celei cromate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2009 · Report post Stie cineva cepot face reglajului pe inaltime al farului stanga la un V40 2002, daca mecanismul ala (respectiv cele 2 rotite zimtate) este blocat ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2009 · Report post Stie cineva cepot face reglajului pe inaltime al farului stanga la un V40 2002, daca mecanismul ala (respectiv cele 2 rotite zimtate) este blocat ?Dai cu WD40 pe el, il misti usor cu imbusul stanga-dreapta, fara sa fortezi, mai dai cu WD40 si isi revine. Share this post Link to post Share on other sites