Posted 30 Nov 2010 · Report post Salutare,mi-am pierdut "fuse tool" de la capacul panoului de sigurante din masina. Stie cineva unde pot gasi asa ceva? Am incercat o traducere: scula(unealta) pentru scos sigurantele. Da stiu, suna ca drecu Motivul e ca nu mai am lumina in portbagaj, si pe partea dreapta spate la becul de pozitie dinspre exterior.Am incercat sa schimb si becurile dar tot degeaba. Mi-a ramas sa verific sigurantele, dar am constatat ca nu am acel fuse tool. Daca cineva stie ceva de piesa asta, as aprecia un raspuns.Arata cam asa. Va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2010 (edited) · Report post Salutare,mi-am pierdut "fuse tool" de la capacul panoului de sigurante din masina. Stie cineva unde pot gasi asa ceva? Am incercat o traducere: scula(unealta) pentru scos sigurantele. Da stiu, suna ca drecu Motivul e ca nu mai am lumina in portbagaj, si pe partea dreapta spate la becul de pozitie dinspre exterior.Am incercat sa schimb si becurile dar tot degeaba. Mi-a ramas sa verific sigurantele, dar am constatat ca nu am acel fuse tool. Daca cineva stie ceva de piesa asta, as aprecia un raspuns.Arata cam asa. Va multumesc. sorry, n-am vazut ca e vorba de s40 prima generatie Edited 30 Nov 2010 by Dinoco Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2010 · Report post La mine, dar cred ca e vreo 20 de lei... Ma uit Joi in Vadis, da-mi un semn pe PM sau mail ca sa nu uit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2010 · Report post La mine, dar cred ca e vreo 20 de lei... Ma uit Joi in Vadis, da-mi un semn pe PM sau mail ca sa nu uit... a plecat mesajul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Dec 2010 · Report post a plecat mesajul cheita aia eu am primit-o la un set de sigurante, era inclusa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2011 · Report post Daca erai de aproape o aveai ,,gratis,, din pacate costa drumul mai mult de cat cheita.Sory. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2011 · Report post Daca erai de aproape o aveai ,,gratis,, din pacate costa drumul mai mult de cat cheita.Sory. merci fain oricum.am acuma probleme cu partea electrica...si trebuie sa gasesc o solutie sa verific sigurantele. Share this post Link to post Share on other sites