Posted 1 Dec 2010 · Report post am vrut sa zic daca ai fost cu masina la service pt curatat EGR(tubulatura pt evacuarea gazelor) Eu personal nu am facut asa ceva si in cadrul reviziei sigur nu intra. Doar daca primul proprietar ar fi facut asa ceva, in Germania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2010 · Report post Si totusi mai are cineva dintr-e voi ramificatia aia in Y la motor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 · Report post salutare am un s40 din 2005 si am probleme cu releul de bujii. am unul nou dar nun stiu unde se afla exact cel vechi de pe motor.ma poate ajuta cineva? mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 (edited) · Report post Dar de unde stii ca e releul stricat?Mai degraba ti se strica o bujie(2) decat releul.Ti-a dat eroarea asta pe tester? Uita-te aici si o sa ii gasesti pozitia Edited 23 Dec 2010 by vita_fresh Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 · Report post http://www.clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=58445 un topic identic,dar cu raspunsuri:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 · Report post Da de ce nu zici ca la ei trebuie sa fii membru ca sa vizionezi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 · Report post Da de ce nu zici ca la ei trebuie sa fii membru ca sa vizionezi ca sa vezi pozele da...dar sunt 2 poze in care apar motoarele cu sau fara ramificatia in Y.mai utile erau raspunsurile pe care teoretic le vezi si fara sa fi logat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 (edited) · Report post Pai eu nu vad nimic decat pagina cu logarea.Uite ce imi arata.............(nu stiu ce se intampla nu da resize la poza...) Edited 23 Dec 2010 by vita_fresh Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2010 (edited) · Report post Pai eu nu vad nimic decat pagina cu logarea.Uite ce imi arata.............(nu stiu ce se intampla nu da resize la poza...) mda...se pare ca dupa ce au schimbat si ei forumul nu se mai poate intra decat logat.ciudat cu toate ca avand in vedere ca avem motor de ford nu ti strica un cont la ei.se gasesc multe raspunsuri si acolo.sunt mult mai multi posesori de focus 1.6 sau 2.0 tdci deci lojic si mai multe probleme. Edited 23 Dec 2010 by thor4ever Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post On 29.11.2010 at 0:34 AM, Bogdan G said: Cifra a 8 a din VIN reprezinta clasa de poluare, masinile care au 5 au acel Y, cele cu 3 si 4 nu au acel Y. Nu conteaza daca este D4204T sau T2 . Este ulei de la turbo (traseu IC) . De la cap la coada s-au de la coada la cap a 8 cifra din vin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post Acum 3 ore, mirceas a spus: De la cap la coada s-au de la coada la cap a 8 cifra din vin De la cap . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post De la coada îți iese anul . Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites