Sign in to follow this  
Followers 0
Guest badboymir

vreau sa cumpar un Volvo V40 2.0i 16V HELP!!!

2 posts in this topic

salut

Vreau sa iau un Volvo V40 2.0i 16V ce ar trebuii sa verific innainte sa il cumpar?Eu nu prea stiu nimik legat de masini asa ca va rog explicatimi si mie ce si cum ca nu am nici o idee.Mersi mult

Verifica-l sa aiba turbina ;)

Daca tot mergi pe un motor de 2.0 cu costurile aferente, mai bine cauta unul care sa aiba si turbina.

Cel aspirat are acceleratia 0-100 in 9.7s fata de 8.5 cat are 2.0T iar consumul mediu la cel aspirat este mai mare 8.1 fata de 7.9 la low pressure turbo.

Cat despre "la ce sa te uiti",daca zici ca pe partea tehnica nu stii nimic, intai uita-te la acte. Sa corespunda cu masina. Apoi sa-ti placa nivelul de echipare si cum arata interiorul (sa fie curat, ingrijit) Apoi mergi cu masina la un service pt. o verificare.

Daca vreti sa-ti cumperi de dupa 2000 poti sa cumperi masina din Germania fiind Euro3. Altfel, pt faza 1, te limitezi la ce gasesti in tara.

In Germania am vazut si 2.0 aspirate frumoase, euro3, dar de obicei cele full (piele, incalzire, etc.) vin cu cutie automata. Desi nu il vad neaparat ca fiind dezavantaj, fiind auto cu 5 trepte.